Noua colectie de la Sassoon collection sărbătorește fundamentele esențiale ale brandului: o tehnică incomparabilă și o imaginație inovatoare. Echipa Internațională de Creație marchează aniversarea a 65 de ani sărbătorind cu această colecție, inspirată de la sfârșitul anilor ’60 și începutul anilor ’70, în care se regăsesc codurile estențiale ale brandului, inovația tehnică manifestată în forme inspirate arhitectural, cu elemente umane. Tehnicile de culoare prezintă forme geometrice care sunt colorate cu nuanțe ce contrastează cu baza naturală. Uneori acestea sunt colorate monocromatic, alteori în straturi graduale cu fucsia și violet, producând efecte prismatice.

“Colecția este stilată într-un mod foarte particular. Am vrut să arătăm că geometria în tunsoare și culoare funcționează atunci când este liberă și nestructurată, la fel de bine ca atunci când este îngrijită și controlată”, declară Mark Hayes – Directorul Internațional de Creație Sassoon.  

Simplitatea grafică a aspectului maschează complexitatea tehnicilor folosite în crearea lor. Formele clasice Sassoon au fost reevaluate. Tunsoarea bob A-line este reinventata cu stratificarea inversă și cu interiorul ușor drapat. Box Bob-ul este recondiționat cu un echilibru Jago, o tăiere subțire și o margine ușor deformată. Tunsoarea are o nouă energie cu detalii și textură internă, această colecție fiind plină de idei. Culorile curg prin tăieturi cu energie și vitalitate, accentuând și delimitând liniile. Geometria supradimensionată a formei părului în V, săgeți, unghiuri drepte și pătratele care se repetă, sunt toate folosite pentru a dramatiza efectul tunsorii finale. O paletă caleidoscopică, catre trece prin ciclam, magenta, violet, galben și verde,  strălucește din baze de ciocolată neagră maronie, blond rece și cupru natural. Conceptul de culori Sassoon Shape and Balance este dus către niveluri înalte în această colecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =