Alexandra Burciu

Alexandra Burciu și-a câștigat titlul de “Reinventatoarea sprâncenelor” rezolvând unele dintre cele mai dificile corecții in tatuajul de sprancene. Clientele care i-au trecut pragul au fost acelea pe care mulți specialiști le-au refuzat. Spunându-le că soluția în cazul lor este îndepărtarea cu laser sau cu soluții chimice. Alexandra și-a creat însă un stil propriu. Cu tehnici pe care le-a adaptat în permanență după fiecare corecție, stil cu ajutorul căruia reușește să facă adevărate minuni. Pentru a vă convinge, am rugat-o să ne prezinte câteva dintre cazurile cu care s-a confruntat până acum. Urmarestele în acest material cazuri cu sparancene refacute cu o descriere pentru fiecare clienta.

 Urmareste lucrari din portofoliul Alexandrei Burciu. In mare parte lucrarile Alexandrei sunt solutii de inbunatatire fara apelarea la inlaturarea tatuajului. Unele cliente nu pot inlatuara tatuajul din motive diferite precum ar fi perioada lunga de inlaturare in cazul laserului sau cu solutie. Orice tip de inlaturare are o perioda minima de 2-6 luni de recuperare dupa fiecare sedinta, si acestea pot fi mai multe la numar in functie de tatuajul care se va inlatura. Alt motiv ar fi posibile vindecari ne reusite in cazul persoanelor predispuse la cicatrizare cheloida.

Persoane care nu stau in tara si nu au timp pentru a trece prin lungul proces de inlaturare si acesta este un motiv adesea intalnit. Cel mai des motiv este ne rabdarea clientei de a scapa de tatuajul vechi si transformarea instanta, este impact major pentru clienta. Si frica de iprocedura de nlaturare, este un motiv, avand la baza experienta altor persoane care au avut o inlaturae ne reusita.

Alexandra vine in ajutorul celor mai coplicate rtansformari. Vine in ajutorul clientilor caror li s-a inchis usa pentru ca nu aveau solutii pentru ele.

Sprancene corectate cazul 1

Clienta în vârstă de 30 de ani cu tatuaj vechi de 7 ani

Descriere caz: Clienta a avut două ședințe precedente de tatuare sparancene. Un caz cu sprâncene cu forma incorectă, inestetică, cu o nuanță nepotrivită de gri-albăstrui, nenaturală, de intensitate crescută și a fost folosit pigment permanent.

Solicitarea clientei: Clienta a dorit o transformare radicală din prima ședință. In ceea ce privește forma, tehnica și culorile, a solicitat să aibă sparancene mai naturale. Clienta a evitat îndepărtarea pigmentului din sparancene cu laser sau soluție, dar și ședințele de neutralizare lunare.

Tehnica propusă: Tehnica Pudrată. Clienta a fost instruita că trebuie să vină la o ședință după aproximativ două luni. Pentru a menține rezultatul i-am recomandat revenirea la fievare 6-8 saptamani pentru inprospatare.

Descriere proces reinventare sprâncene: Am ales alta forma, tehnica și culoare pentru sprancene. Am neutralizat nuanța nenaturală luminand capul sprâncenelor cu pigment de camuflaj. Dupa am realizat tehnica pudrată cu o combinație de pigmenți. Rezultatul vindecat obținut la două luni de la prima ședință de corecție. In acest timp sprâncenele s-au regenerat. Arată mult mai natural.

Sprancene corectate cazul 2

Clientă în vârstă de 30 ani cu tatuaj vechi de 7 ani

Descriere caz: Până acum clienta a avut cinci ședințe de tatuare. Culoarea tatuajului a virată în albastru, au fost făcute câteva ședințe incorecte de acoperire și astfel au apărut zone portocalii în jurul zonei albastre. Sprâncenele prezentau nuanțe nenaturale și inestetice de gri-albăstrui și portocaliu. Anterior s-a folosit pigment permanent, sprâncenele aveau intensitate a culorii

-scăzută pe margini

-crescută pe centru în zona albăstruie;

Solicitarea clientei: Clienta dorea o transformare radicală din prima ședință. Nu a dorit îndepărtarea cu laser sau soluție și nici ședințe separate de neutralizare lunare;

Descriere proces reinventare sprancene: Tehnica Combinată (fire în capul sprâncenei și corp, pudrare pe coada sprâncenei);

Cum am procedat: Am ales alta forma, tehnica și culoarea. Am neutralizat nuanțele nenaturale. Dupa am realizat fire cu aparatul electric, fire negative în capul sprâncenei și corp, iar în codița sprâncenei am aplicat pudrarea. Codița lăsată, care ieșea din forma nouă, am neutralizat-o cu pigment camuflaj;

Nu a mai fost posibilă continuarea ședințelor de corectare. Rezultatul vindecat afișat fiind la 10 luni de la prima ședință de corectare.

Sprancene corectate cazul 3

Clientă în vârstă de 25 de ani cu tatuaj vechi de 5 ani

Descriere caz: Trei ședințe de tatuare precedente. Culoarea s-a transformat în gri-albăstrui foarte curând după procedură, nuanțele prezente de gri-albăstrui sunt nenaturale și inestetice. A fost folosit un pigment permanent. Culorile erau de intensitate scăzută, ceea ce nu înseamnă neapărat că sunt ușor de neutralizat. O intensitate scăzută la suprafață poate însemna că pigmentul este la o adâncime mai mare în piele și poate fi mai greu de neutralizat decât în cazurile cu intensitate mai crescută.

Solicitarea clientei. Clienta dorea o transformare radicală din prima ședință, dar era dispusă să mai revină la două luni la o ședință și apoi peste 6-8 luni. Nu a dorit îndepărtarea cu laser sau soluție și nici ședințe separate de neutralizare lunare.

Tehnica propusă: Tehnica Ombre, fire în capul sprâncenei și pudrare intensă pe corpul și coada sprâncenei.

Descriere proces reinventare sprancene: Am schimbat forma, tehnica și culoarea. Am neutralizat nuanța nenaturală. Dupa am realizat fire cu aparatul electric, fire negative în capul sprancenei și pudrare intensă pe corpul și codița sprancenei.

Sprancene corectate cazul 4

Clientă în vârstă de aproximativ 30 de ani cu tatuaj vechi de 7 ani

Descriere caz: Clienta a avut șase ședințe anterioare de tatuare. Prima lucrare avea o formă incorectă, inestetică. Nuanța folosită nu a fost potrivită pentru tipul de ten și fototipul pielii. Nuanța era una nenaturală, mov închis cu zone de albastru pe mijloc de la altă lucrare mai veche. Pigmentul folosit anterior a fost permanent. Intensitatea culorilor era crescută.

Solicitarea clientei: Clienta dorea o transformare radicală din prima ședință, își dorea formă potrivită și o culoare naturală. Nu a dorit îndepărtare cu laser sau ședințe de neutralizare lunare.

Tehnica propusă: Tehnica Powder intens. Clienta a înțeles că trebuie să mai vină la o ședință la aproximativ două luni. Apoi vevenirea regulata la 6-8 luni pentru menținerea rezultatului.  

Descriere proces reinventare sprancene: Am schimbat forma sprâncenelor, tehnica și culoarea. Am neutralizat nuanțele nenaturale. Am luminat capul sprancenei cu pigment de camuflaj și am realizat tehnica pudrată cu o combinație de pigmenți potrivită. Rezultatul vindecat prezentat este la două luni de la prima ședință de corecție.

Sprancene corectate cazul 5

Clientă în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu tatuaj vechi de 13 ani

Descriere caz: Clienta a avut două ședințe anterioare de tatuare. Prima lucrare avea o formă total incorectă și inestetică. Nuanța folosită nu se potrivea pentru tipul de ten și fototipul pielii clientei. Sprâncenele aveau o nuanță nenaturală de negru-albăstrui și violet, iar pigmentul folosit anterior era unul permanent. Intensitatea culorilor era crescută.  

Solicitarea clientei. Bineînțeles că și-a dorit o transformare totală din prima ședință, atât în ceea ce privește forma, cât și culoarea, dorindu-și o culoare naturală. Nu a dorit să apeleze la ședințe de laser pentru îndepărtarea tatuajului și nici la ședințe de neutralizare. 

Tehnica propusă: Tehnica Powder intens. Clienta a înțeles că trebuie să mai vină la o ședință la aproximativ două luni. Apoi revenirea regulata la 6-8 luni pentru a menține rezultatul obținut.  

Descriere proces reinventare sprancene: Am schimbat forma sprâncenelor și culoarea. Pentru a neutraliza culoarea am luminat capul sprâncenelor cu pigment de camuflat și am realizat tehnica pudrată cu o combinație de pigmenți potrivită. Porțiunile rămase în afara formei noi au fost neutralizate cu pigment de camuflaj. Rezultatul vindecat prezentat este la 1 an și 2 luni de la corecție.

Sprancene corectate cazul 6

Clienta în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu tatuaj vechi de 6 ani

Descriere caz: Clienta a avut două ședințe precedente de tatuare. Prima lucrare avea formă total incorectă și era extrem de inestetică. Ca în multe cazuri, nuanța pigmentului nu a fost potrivită pentru tipul de ten al clientei și pentru fototipul pielii. Sprâncenele prezentau nuanțe nenaturale de gri-albăstrui cu o intensitate crescută, iar pigmentul folosit anterior a fost permanent.

Solicitarea clientei: Dorința clientei a fost schimbarea formei și obținerea unei culori naturale. A încercat îndepărtarea tatuajului, însă nu a avut rezultatele dorite.

Tehnica propusă: Tehnica Powder intens, cu ședințe regulate de menținere a rezultatului.

Descriere proces reinventare sprancene: Am schimbat forma și am neutralizat nuanța nenaturală. Am luminat capul sprâncenei cu pigment de camuflaj și am realizat tehnica pudrată folosind o combinație de pigmenți potrivită pielii clientei. Porțiunile care au rămas în afara formei create de mine au fost neutralizate folosind pigment de camuflaj.

Contact:

Tel: +40 735 175 175

Facebook: Micropigmentare Alexandra Burciu

Instagram: alexandra.burciu

1 COMENTARIU

  1. Felicitarile mele Alexandra pentru aceasta corectie de succes care dovedeste imensa ta capacitate de a reusii cele mai dificile provocari si a oferi celor mai pretentioase cliente rezultate maxime. Sunt impresionata de calitatea talentului tau si de capacitatea ta de a folosi tehnicile cele mai potrivite fiecarui caz in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =