Back to simplicity

Rafinament și eleganță

O industrie în continuă mișcare și evoluție, cum este și industria beauty, impune anul acesta ideea de simplitate, naturalețe, minimalism. Rafinamentul și eleganța sunt două dintre conceptele care au stat la bază atunci când a fost realizată coperta acestei ediții.

Echipa care a lucrat la look-ul Georgianei a fost formată din Sonia Trifan, Ilina Dumitru și Cristian Buca. Fiecare membru a contribuit cu pasiune, creativitate și bucurie pentru a obține un aspect elegant, rafinat, dar senzual în același timp, iar Oana Parache a surprins toate acestea cu ajutorul aparatului de fotografiat.

Ținuta Georgianei a fost creată special pentru a fi purtată la acest shooting și are o scurtă, dar interesantă poveste… materialul ales de Sonia Trifan este comandat de la Paris. A ales o stofă marca Chanel și atunci când a croit deux pieces-ul a luat în considerare un aspect… important: cizmele Georgianei, pe care aceasta le adoră.

Ilina Dumitru a completat ținuta alegând bucle cu aspect ușor retro, care oferă volum – o coafură naturală, în tendințe anul acesta. Crearea aspectului elegant și rafinat a fost conturat de machiajul ales de Cristian Buca, un machiaj luminos, în care a pus accentul pe buze și cu ajutorul căruia a subliniat senzualitatea.

Friends Studio a fost cadrul perfect pentru a realiza toate acestea, pentru că da, așa cum îi spune și numele, ne-am simțit ca între prieteni.

Foto & Retouch: Friends Studios, Make-up: Cristian Buca, Hair: Ilina Dumitru, Styling: Sonia Trifan,  Clothing product: Sonia Trifan, Model: Oana Georgiana Vaduva

error: Content is protected !!