Primul Campionat Internațional de Make-up Alternativ din Romania

664
Campionat International de Make-Up

Primul Campionat International de Make-Up Alternativ este organizat, în acest an, în premieră în România. Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, sâmbătă, 16 noiembrie, la West City Hotel.

         Alternativ M.U.A. Championship 2019 este primul campionat de acest gen, în stilul celor organizate în Europa. Pentru România evenimentul  reprezintă o noutate absolută în domeniu.Pe parcursul întregii zile vor fi organizate competiții de make-up,dedicate atât profesioniștilor, cât și amatorilor și pasionaților de acest domeniu.

         Fiecare probă va fi atent supravegheată de un juriu, format din specialiști în domeniu, recunoscuți la nivel mondial.

Campionat International de Make-Up. Membrii juriului

Andreea Lavinia Pop – Make-up artist, clujeancă de origine, proprietară à Pop Makeup Academy din Roma (Italia). Andreea Lavinia Pop este specializată în make-up fashion în stil american și are o vastă experiență, atât în SUA, cât și în Italia.

Greta Volpi – make-up artist Italia, proprietara academiei GV Kryolan din Torino și a magazinului Kryolan Milano. A lucrat pentru Torino Fashion Week.

Anna Engvall – makeup artist Londra, suedeză de origine, asistenta pentru Einat Dan, a studiat cu Val Garland și a lucrat la New york, London și Stockholm Fashion Week.

Cine organizează Alternativ M.U.A. Championship 2019

         Primul Campionat Internațional de Machiaj Alternativ din România este organizat de o clujeancă, make-up artistul Teodora-Roxana Cioancă. Stabilită în Italia, Teodora a visat să aducă în România un astfel de campionat, încă de când a participat ea însăși, ca și concurent și a câștigat în Elveția, apoi a fost membră juriu la evenimente similare, desfășurate în străinătate.

“Acest proiect  a crescut împreună cu fetița mea de 17 luni. L-am creat, conturat, organizat și adaptat, astfel încât să nu se diferențieze cu nimic de un campionat organizat oriunde în lume, tocmai de aceea am decis să avem un juriu de excepție, de talie internațională. Participarea la un astfel de campionat este o experiență unică în viață unui make-up artist, dar și un început de drum pentru cine e pasionat de lumea colorată și creativă a Make-up ului. Ca și concurent, un astfel de campionat, pe de o parte îți oferă posibilitatea a câștiga un campionat de makeUp și să capeți recunoaștere internațională, pe de altă parte, te provoacă la autocunoaștere și îți impune ieșirea din zona de confort,  pentru a da frâu liber creativității.”,  a spus Teodora-Roxana Cioancă.

Acest eveniment  nu ar putea fi organizat fără ajutorul sponsorilor și al partenerilor media:

Sponsori / Colaboratori:

AMA Pigments, Indigo România, Yves Rocher România, KARAJA cosmetics, Malu Wilz professional, AMA beautystore, Lavanda Corina, Floraria Hanca, Amoret Events, Stylish Events by Lorena, Daisler Print House, RMM models, Malika Boutique, Miha Cirlugea, Ana Isvoranu, Dor Autentic, LittleBee, L’albero dei sogni, Muse Beauty salon, Zen Studio, Dia Graphic Design, Bluzzversion , The Place Grill&Garden, HMDI Media Pro, Ever Eve Photography

Parteneri media:

Știrimed, Les Professionnels Magazine, B_BOOK, Radio Cluj România, Cluj-AM.ro, Divercity cu Patricia

Vă mulțumim și vă așteptăm să fiți alături de noi!

Contact:

Teodora-Roxana Cioancă

Tel: 0771467160

contact@alternativmuachampionship.com

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here