Campionatul Cocoon – tratamente cosmetice se află la prima ediție, iar Campionatul De Epilare Sugar Dance se află la a doua ediție și au fost create pentru a oferi posibilitatea tuturor cosmeticienelor de a concura, de a-și arăta valoarea și, de ce nu, de a adăuga un trofeu în portofoliu.  Ambele au avul loc în cadrul expoziției Cosmoworld în data de 12 Aprilie.

Sursa de inspirație pentru aceste două campionate este grupul de Facebook Perfecționare Cosmeticiene, care la ora actuală este cea mai mare comunitate de cosmetică din România. În acest grup, peste 11.600 de cosmeticiene împărtășesc propria experiență pentru a oferi valoare și pentru a se ajuta între ele.

Pentru că vestea organizării campionatelor a ajuns și dincolo de hotare, numeroasele participante care au acceptat provocarea au fost nu doar din România, ci și din Republica Moldova, Belgia și Irlanda, creând astfel oportunitatea ca, în viitor, aceste campionate să ajungă unele internaționale. Atmosfera din sala unde au avut loc campionatele, însotiță de muzică antrenantă, a fost una energică și dinamică. Pentru a fi o competiție echitabilă, fiecare cosmeticiană a concurat pe anumite probe doar cu alte colege cu experiență similară. Ziua a fost plină, deloc ușoară, în total fiind 70 de probe, care au fost împărțite în trei serii. Dorința de a câștiga s-a făcut resimțită, concurența a fost mare, emoțiile și entuziasmul au fost prezente pe tot parcursul desfășurării probelor, iar la final meritele participantelor au fost recunoscute cu diplome, premii de la sponsori, trofee și multe, multe aplauze.

Câștigătorii pe categorii sunt:

Campionatul Cocoon

Terapii cu Aparatură

Tratamente Junior

Tratamente Master

Campionatul De Epilare Sugar Dance

Sugaring

Ceară Junior

Ceară Specialist

Ceară Master

Premii Speciale

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here