Classy & Fabulous, o colecţie de mirese desprinsă din povești

Look-ul unei mirese trebuie să fie absolut perfect, așa că niciun detaliu nu este de neglijat înainte de ziua cea mare. Hair design-ul reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pentru o viitoare mireasă, motiv pentru care vă prezentăm o colecție dedicată special coafurilor de nuntă. Abordând un stil elegant și retro, Classy & Fabulous mizează pe feminitate și pe accentuarea frumuseții naturale a fiecărei viitoare soţii.

Stilul lejer cu bucle largi și șuvițe libere accentuează gâtul și umerii, scoțând în evidență feminitatea fiecărei mirese. Cocurile simple accesorizate cu flori sau diademe se potrivesc femeilor care doresc să-și exprime delicateţea și care vor să fie în centrul atenției în cea mai importantă zi a vieţii lor. Creaţiile surprind eleganța simplității, mizând pe coafuri cu accente discrete și pline de  lejeritate, făcând din fiecare mireasă o adevărată apariție memorabilă.

Colecţia Classy & Fabulous, inspirată din stilul retro, readuce în prim-plan coafurile senzuale și feminine, fiind realizată special pentru a le propune clientelor look-uri în trend, în care predomină stilul natural. Creaţiile elegante și versatile se potrivesc amplorii rochiilor albe, dând naștere unei imagini diafane, desprinsă parcă din poveștile cu zâne.

Credits: Hair: Constantin Cucu, Make-up: Marina Patrascu, Dressing: Doua Inimi(wedding salon)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here