FLORI, BUCLE ȘI … NUNTA!

Coafuri de nunta in functie de vreme, stilul de viață și genetica părului influențează durata buclelor din coafura dumneavostră. Sunt foarte mulți factori determinanți atunci când coafura pentru nuntă rezistă sau nu. De aceea trebuie să vă asigurați, că programați o întâlnire cu hairstylistul înainte pentru probarea coafurii din ziua nunții! Împreună veți alege coafura potrivtă  ținând cont de fizionomie, calitatea firului de păr, machaiajul și vestimentația alese.

coafuri de nunta

Tendința retro-glam a coafurilor pentru mireasă este un trend încă de prin anii 2015, un stil la modă și cerut de miresele noastre.

Coafuri de nunta din păr ondulat sunt minunate. Se pot realiza fără prea mare efort și conferă întregului tablou al nunții romantism. Dacă buclelor prinse sau nu, adăugăm flori naturale în nuanțe de alb cu tonuri sau inserții gălbui, violacee, albăstrui sau gri tabloul romantic este întregit.

Tendința retro-glam a coafurilor pentru mireasă este un trend încă de prin anii 2015, un stil la modă și cerut de miresele noastre.

Coafurile din păr ondulat sunt minunate. Se pot realiza fără prea mare efort și conferă întregului tablou al nunții romantism. Dacă buclelor prinse sau nu, adăugăm flori naturale în nuanțe de alb cu tonuri sau inserții gălbui, violacee, albăstrui sau gri tabloul romantic este întregit.

Flori, bucle și… nunta va fi așa cum ați visat!

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here