Cosmobeauty 2019, Highlights Editia No. 11

0
60

COSMOBEAUTY 2019 – CEA MAI IMPORTANTA EXPOZITIE PROFESIONALA DEDICATA FRUMUSEȚII DIN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ și-a deschis porțile pentru cea de-a 11 a ediție, sub motto-ul ÎNTOARCEREA ÎN OFFLINE.

Întoarcerea în offline a adunat la COSMOBEAUTY 2019. Profesioniștii, saloanele de înfrumusețare și pasionații de frumos erau la discuții live cu distribuitorii de produse profesionale. Aceștia au avut ocazia să participe la o suita de seminarii, masterclasses și concursuri profesionale. Organizate în PREMIERĂ în România.

Au fost 3 zile bogate în show-uri, nume mari și concursuri. Încununate de GALA COSMOBEAUTY AWARDS 2019. În cadrul careia au fost premiați ce mai buni specialisti și firme din domeniu. Peste 25 de categorii și 125 de nominalizați. Aleși prin vot direct, la nivel național de către public iar dacă vrei sa afli cine au fost marii câștigători, intră pe www.cosmobeauty.ro

Isabela Vasile, owner Rouge Media, organizator COSMOBEAUTY: În aceasta primăvară ne-am întors acolo unde se simte cu adevărat pulsul acestui domeniu: în offline alături de sutele de branduri prezente la editia a 11-a Cosmobeauty – un spectacol al frumuseții apreciat de catre toți profesioniștii din România.

LĂSAȚI UN MESAJ