Cum purtam extensiile de gene?

3829

De ceva timp, extensiile de gene au devenit o parte indispensabila a frumusetii feminine. Pentru ca arata bine, pentru ca economisesc timp, pentru ca sunt usor de ingrijit. Pentru ca sunt atat de subtile, încât nimeni nu-si da seama ca le porti… ma rog, aproape nimeni. Totuși, ca sa putem profita la maxim de rezultatele purtarii  extensiilor, este foarte important sa intelegem tipul de extensii care ne avantajeaza.  Atat vizual, cat si tactil, intrucat confortul pe parcursul purtării extensiilor, este un aspect nu mai puțin important.

Extensiile de gene – Anul volumelor

Declaram anul 2020 – ANUL VOLUMELOR!

Va rog nu confundați! Al VOLUMELOR, ci nu al LUNGIMILOR! De ce? O sa va expun câteva observatii, pe care le-am făcut de-a lungul celor aproape 7 ani de LASH MAKING. (ATENTIE! Toate aspectele enumerate mai jos, inseamna calitate , acuratețe si urmarea tuturor normelor tehnice).

Extensiile de gene. Știti care e regula?

Cu cât ai mai multe extensii, cu atât au mai mult de unde sa cada! Prin urmare- VOLUMELE MARI SUNT MAI DURABILE! E clar ca un volum 2D, in urma procesului de regenerare a genelor naturale, care dureaza, in medie , intre 4 si 8 saptamani, va avea aspect cu volum 1D sau nu. Pe când un volum 4D, va arată după o luna ca un volum 2D sau chiar 3D.

Dacă va doriți o schimbare și aveți dubii pentru ce sa optați: LUNGIMI MAI MARI sau VOLUM MAI MARE, clar alegeți VOLUMUL. Lungimea este este o caracteristica destul de capricioasa, pentru ca anume ea (clar după grosimea firului extensiei), va influenta in timp senzatia de confort din timpul purtarii extensiilor de gene.

CU CÂT GENELE SUNT MAI SCURTE, CU ATÂT SUNT MAI PRACTICE.

Asta va spune tehnicianul care are propriul sau brand de gene lungimile 17 și 18, și zilnic aplica extensii de gene de lungimi mari. Dar, clientele, care chiar cred ca mărimea contează, isi asuma o intretinere sau o refacere, a setului de extensii, mult mai rapida, maxim la 3 – 4 săptămâni. Veti observa, chiar din prima saptamana, ca genele naturale CRESC! Pentru ca asa fac ele: cad, o perioada cresc, după stagnează câteva săptămâni, cad și cresc din nou. La unele cliente genele cresc cu o viteza mai mare. La altele cresc aproape insesizabil. In timpul acestui proces ele cresc sau drept sau ondulat. Acum imaginatri-va o clienta cu extensii de gene – mărimea 17 mm, cu un ciclu de regenerare de 4 săptămâni si cu crestere spiralată.

Genele după maxim 2 săptămâni vor arată de mărimea 18-19, crescând spiralat, se vor roti la 180 de grade sau chiar la 360 de grade. Isi vor pierde centrul de greutate, vor intra in ochi, vor provoca disconfort și jena la periat, la spălat sau chiar la clipit… Toate aceste probleme, vor avea consecinte: gene trase, smulse, rupte, agătate… cine are nevoie de astfel de probleme? Pe când o pereche de extensii micute sau medii, in timp, vor atinge o lungime optima, suportata atat de geana naturala, cat si de clienta, fara urmari si fara senzatii de disconfort.

Extensiile de gene. Volumele

Cu ajutorul VOLUMELOR putem amplifica efectele de corectare si modelare. E clar, putem incerca schemei clasei PREMIUM. La un set de gene 1D și la unul 2D, puteti incerca schema veverita sa corectați vizual o pleoapa căzută cu un volum 2D și după, cu unul 4D. (Nu voi lua in calcul clientele cu genele naturale foarte dese, unde vizual un 2D final, arată ca un volum 5D). Diferența va fi absolut fantastica.

Volumele mai au o capacitate extraordinara: arată impecabil in CULORI!

Da, un set de extensii de gene,  fie el soft volume sau mega volume, intr-o combinatie cu genele colorate: pe straturi sau cu printuri de tip “rainbow”, “tiger”, sau “ombre. Acestea prezintă ochii dintr-o cu totul alta perspectiva. Se amplifica intensitatea culorii ochilor, conferind un MAKEUP EFECT, iar la soare, apar niste irizații colorate de o frumusețe sclipitoare .

         De-a lungul carierei mele, am încercat de toate, iar clientele mele timide in ale genelor, care la început îmi cereau ceva cat mai soft, un volum usor mai accentuat ca cel al genelor naturale. Acum, imi cer VOLUME MARI, pentru ca, pe langa tot ce am enumerat mai sus, VOLUMELE AU O SUPER PUTERE – NU PLICTISESC NICIODATĂ! Pentru ca de fiecare data e WOW, iar tu, tehnician, la fiecare volum aplicat devii mai bun, mai talentat și mai ingenios! LUMEA ARE NEVOIE DE OAMENI CURAJOSI, iar dacă nu experimentam cum vom sti sa oferim astfel de momente?

      Va imbratisez cu drag, Anisoara Botnariuc!

 ANISOARA BOTNARIUC

 • LASH ARTIST cu experienta de peste 7 ani, in domeniul extensiilor de gene
 • LASH TRAINER acreditat Național de ANC și INTERNAȚIONAL DE “LASH & BROW STYLIST”
 • Fondator ARDOR ACADEMY, unica academie EXTENSII GENE din zona Moldovei, ACREDITATA NATIONAL SI INTERNATIONAL
 • Fondator si Coordonator al Studioului ARDOR BEAUTY – primul studiou din Iasi, destinat in exclusivitate Genelor si Sprancenelor
 • Creator si BRAND OWNER „ARDOR”
 • Dezvoltarea a 3 programe de educare si formare profesionala in domeniul extensiilor de gene
 • CREAREA si omologarea TEHNICII FILATE, unica tehnica ce contine 3 curburi, 3 lungimi si 2 grosimi intr-un singur evantai
 • Inventatorul TEHNICII EXCLUSIVE DE ASCUȚIRE A PENSETELOR, DE ORICE TIP, PENTRU O FUNCȚIONALITATE PERFECTA
 • Organizatoar de cursuri cu cei mai buni TRAINERI INTERNATIONALI
 • Speaker TOP LASH CAMP 2019, Brașov, România
 • Participant LASH FEST 2019, castigator locul 3, categoria ELITE, proba ONE BY ONE
 • Trainer CERTIFICAT InLei® Iasi, Romania
 • Participant VIP LASH MASTERS CONFERENCE 2018
 • Participant VIP TOP LASH CaMP 2018
 • Participant VIP LASH MASTERS COMFERENCE 2019
 • Participant la peste 35 cursuri de formare și perfecționare
 • Participant la peste 20 de cursuri online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + fifteen =