Cursuri de Hairstyling Oway & Catalin Lungu. Owayans Experience

1315
Catalin Lungu

Cursuri de Hairstyling Oway & Catalin Lungu. Unul dintre cei mai apreciați traineri din România Catalin Lungu, vine pentru prima data in orasul tau alături de echipa Oway România pentru un super-eveniment Masterclass.

Va așteptam așadar sa trăiți alături de noi o experiența senzorială unica.
Un amestec exploziv de creativitate si inspirație, tehnici si sugestii de tunsoare, culoare si styling.
Un program ce îmbina sesiuni de tip demo cu informații tehnice despre culoare si tunsoare.

Evenimentul va fi urmat a doua zi de un workshop de tunsoare susținut de maestrul Catalin Lungu.

CUT & COLOR

CUT & COLOR este un curs complet de dezvoltare profesională ce îmbină perfect principiile de bază ale tunsorii cu tehnicile de colorare.

Desfășurat pe durata a cinci zile, cursul centrează atenția studenților asupra:

 • celor trei tehnici de tuns: linie, graduare și trepte;  
 • formelor de bază: rotund, triunghi și pătrat;
 • procedurilor de mișcare în jurul capului prin care stilistul poate realiza formele clasice.

Ideal pentru persoanele care își doresc să aprofundeze tehnici complexe de colorare și de pigmentare a părului, CUT & COLOR COURSE îmbină clasicul cu cele mai noi tendințe de tunsoare și colorare.

Structura cursului propune sesiuni teoretice, demonstrative și practice, garantând fiecărui participant o pregătire intensivă și personalizată, menită să asigure atingerea standardelor și satisfacerea clientului de astăzi.

Cursul se va desfășura în perioada:

 • 9-13 decembrie 2019;
 • 30 martie – 3 aprilie 2020;
 • 6-10 iulie 2020;
 • 5-9 octombrie 2020.

INTENSIVE CUTTING TRAINING

Intensive cutting training este un curs care urmărește să acopere toate nevoile studentului ce își dorește să învețe tehnicile de tuns.

Cursul este special conceput să ofere fiecărui cursant o experiență complexă și se întinde pe durata a trei săptămâni. De-a lungul acestora studentul va învăța în mod intensiv despre:

 • tehnicile de tuns;
 • formele de bază;
 • folosirea zonelor deconectate vizibile și invizibile;
 • crearea formelor simetrice și asimetrice;
 • tunsul pe pieptene.

În cadrul trainingului vor avea loc lecturi despre diferite subiecte de interes pentru profesioniștii care lucrează în saloanele de coafură și practica acestora precum: comunicarea eficientă, importanța consultanței, interpretarea limbajului nonverbal și eticheta profesională. Toate acestea se vor dovedi utile în relația hairstilistului cu clienții săi.

Sunt prevăzute sesiuni practice pentru fiecare zi, pe întreaga durată a trainingului. Cazare și prânzul sunt incluse în prețul cursului.

CREATIVITY & INSPIRATION

Acest Masterclass este un amestec exploziv de creativitate și inspirație, între tehnici și sugestii de tunsoare, culoare și styling.

Cătălin Lungu, unul ditre cei mai apreciați traineri din România vine pentru prima dată în Oradea, alături de echipa Oway România, pentru a sustine acest eveniment – Masterclass. Noua colaborare între Catalin Lungu și compania Oway a surprins piața hairstyling-ului românesc și va fi lansată în această toamnă. Din această colaborare s-a creat un ciclu de evenimente educaționale pentru profesioniștii în domeniul hairstyling-ului.

Vă așteptăm așadar, să trăiți alături de noi o experiență senzorială unică. Programul îmbină sesiuni de tip demo cu informații tehnice despre culoare și tunsoare.

Evenimentul va fi urmat a doua zi, de un workshop de tunsoare susținut de maestrul Catalin Lungu. Perioadele programate pentru susținerea evenimentului sunt:

Oradea 14-15 octombrie 2019;

Constanța 17 -18 februarie 2020;

Brasov 15-16 iunie 2020;

Galați 21-22 septembrie 2020.

OWAY HAIRSTYLING CONGRES

Congresul național de dezvoltare în hairstyling Oway este noul concept lansat în domeniul hairstyling-ului românesc.

Acesta este un concept de dezvoltare și perfecționare pentru specialiștii din domeniu, pentru cei care, cu adevarat, vor mai mult decât o muncă într-un coafor. Proiectul are scopul de a forma o nouă generație de specialiști, care să participe cu încredere în competiții, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Aceștia au acum ocazia să se obișnuiască cu o nouă formă de prezentare personală, atât în contact direct cât și în spațiul online, cu noi tactici de promovare și personalizare a serviciilor și, nu în ultimul rând, să primească informații actuale și utile în perfecționarea tehnicilor de lucru în hairstyling.

Evenimentul va fi susținut de: Catalin Lungu, echipa Oway, speakeri motivaționali, speakeri în tehnici de promovare.

Congresul se va desfășura în perioada 7-10 noiembrie 2020.

Cursuri de Hairstyling Oway & Catalin Lungu.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here