Reintinerire fara bisturiu cu Dr. Ecaterina Lica

0
409

Doctor Ecaterina Lica iti prezinta injectarea ca metoda de reintenerire in schimbul chirurgiei estetice.

Cu o echipă cu un spirit tânăr, activă și dinamică, Pressensa activează pe piața din România de aproximativ un an, vine cu noi concepte în promovare și dezvoltă echipe de distribuție atât în țară, cât și în străinătate. Viziunea nouă asupra abordării clienților, tendințelor și schimbărilor de pe piață aduce atât echipei, cât și saloanelor partenere, rezultate deosebite şi reale în domeniul prestării serviciilor estetice.

În ultima perioadă femeile în special, dar și bărbații sunt interesați, după vârsta de 40 de ani, de proceduri de întinerire. Acestea pot fi realizate prin întreținere acasă, proceduri cosmetice la salon sau prin apelarea la un doctor estetician pentru proceduri de injectare cu acid hialuronic. Aceste proceduri se pot face pentru mici corecții ale ridurilor, biorevitalizarea țesuturilor, reconturarea facială, corecții ale formei nasului (rinoplastie nechirurgicală), volumizarea buzelor, corecția bărbiei sau multe alte proceduri care se pot realiza cu această procedură minim invazivă.

Doamna Ecaterina Lica, Medic Șef al clinicii de medicină estetică „Doctor Lica” este, de asemenea, speaker profesionist, medic specialist în dermatologie şi medicină estetică de peste 15 ani, și membru al Academiei Europene de Dermatologie. În cele ce urmează, doamna Dr. Lica ne prezintă unul dintre cazurile sale.

Vă prezint un caz realizat de conturare completă a feței.

Este o procedură care se recomandă persoanelor ce suferă de schimbări ale conturului facial, cum ar fi: pierderea volumului de țesut la nivelul pomeților, țesuturi lipsite de elasticitate și coborârea vizibilă a feței; pierderea grăsimii în șanțul nazolacrimal care duce la evidențierea cearcănelor movulii și formarea pungilor în această zonă; pierderea volumului în obraz, care duce la migrarea pomeților și conturează riduri marionete, care evidențiază căderea colțurilor gurii.

Prin această procedură vom ajunge la următoarele rezultate:

– Țesutul va avea din nou volum și stratul de grăsime la nivel profund și superficial va fi reumplut;

– Ovalul feței va fi ridicat prin volumizarea pomeților;

– Cearcănele și pungile de sub ochi vor fi înlăturate;

– Ridicarea colțurilor gurii;

– Ridurile nazogeniene vor fi înlăturate;

– Inlăturarea ridurilor fine.

Pentru această procedură se folosesc două fillere de la firma Pressensa.

Filler cu cea mai înaltă concentrație a acidului hialuronic (HA) de 25 mg/ml. Acesta foloseste cea mai recentă tehnologie de cross-linkare Divinity Sulfone (DVS). Acest produs a fost conceput, dezvoltat și fabricat în Italia. Este ușor tolerat, practic fără endotoxine sau alte substanțe toxice libere. Concentrația acidului hialuronic reticulat este mai mare (25mg/ml) decât la alte fillere de pe piață. Procesul de fabricație, care a fost certificat de Uniunea Europeană (CE), garantează sterilitatea filler-ului, prin utilizarea unei metode de preparare complet aseptică. Permite păstrarea proprietăților fizico-chimice a ingredientelor active, astfel asigură un efect de lungă durată. Acidul hialuronic selectat de Pressensa este extras prin biofermentația unei tulpini bacteriene care nu este patogenă pentru ființele umane.

Pressensa Atractiva Medium.

Având o textură gelatinoasă omogenă și vascoelastică, se răspândește ușor în țesuturile dermice. Are o consistență medie cu efect pe durata a 9-12 luni, se recomandă pentru proceduri de biorevitalizare, reumplerea ridurilor fine, volumizare ușoară și naturală, la nivel profund și superficial. Pressensa Seductiva Volume este un filler viscoelastic cu acid hialuronic reticulat, ideal pentru aplicații subcutanate.

Pressensa Seductiva Volume

Ajută la restabilirea volumului dermic și hipodermic datorită capacității naturale a moleculelor hidrofilice de acid hialuronic de a atrage o cantitate moderată de molecule de apă și de a le lega. Acidul hialuronic reticulat utilizat de noi face ca acest efect de umplere să fie de durată, mai stabil, de la 12 până la 15 luni. Rezultatele sale eficiente depășesc adesea cerințele pieței. Datorită agentului de cross-linkare DVS (Divinil Sulfone) produsul devine mai flexibil, dar în același timp își păstrează bine forma. Puritatea, dar și concentrațiile scăzute ale endotoxinelor bacteriene de <0,5 EU/ml (semnificativ mai mici decât limitele stabilite de farmacopeea europeană pentru produsele injectabile) oferă o reducere maximă a reacțiilor de hipersensibilitate.

Datorită agentului reticulat utilizat (DVS), se reduce nivelul de toxicitate, comparativ cu alte fillere care utilizează cross-linkare cu BDDE.

Umplerea ridurilor, îmbunătățirea și restabilirea volumului.

Conturare facială completă cu fillere Pressensa.

Studiu de caz clinic. Pacientă 54 de ani, fără intervenții prealabile cu fillere.

injectare acid hialuronic inainte si dupa

Diagnostic:

Șanțuri nazolacrimare și malare profunde. Pierdere de volum a compartimentului de grăsime superficială medie și laterală a obrazului. Șanțuri nazogeniene profunde, riduri marionete.

Pentru aceasta pacientă a fost aleasă tehnica de injectare în două planuri: profund cu Pressensa Seductiva Volume și superficial intradermal cu Pressensa Attractiva.

Plan profund: tehnica de injectare cu canulă din punctul mediu al obrazului. Alegerea punctului de intervenție se va calcula cu două linii intersectate. Începând de la punctul urechii mai exact de la tragus (proeminență mică a cartilajului pavilionului urechii, înaintea conductului auditiv extern) până la colțul gurii. Iar a doua perpendiculară de la colțul ochiului până la intersectarea cu prima linie.

refacerea conturului cu acid hialuronic pressensaÎn punctul în care s-au intersectat cele două linii se va realiza refacerea conturului cu doar o intrare a acului. S-au folosit 5 ml Pressensa Seductiva Volume.

 

 

 

 

 

umplerea ridurilor cu acid hialuronic pressensaPlan superficial: tehnica de injectare cu acul intradermal cu Pressensa Attractiva Medium + 1 ml s-a realizat umplerea ridurilor nazogeniene la nivel superficial.

 

 

 

 

 

umplerea ridurilor cu acid hialuronic pressensaAcesta este efectul imediat. În următoarele două săptămâni se va vedea și schimbarea la nivelul țesutului care va deveni mai ferm, hidratat. Conturul facial va prinde o ridicare și mai pronunțată la nivelul pomeților. Efectul va dura 12-15 luni. Dacă se repetă peste 12 luni avem nevoie de doar 2-3 ml de acid.

Costul recomandat în cabinet pentru conturarea facială completă este de 900 – 1100 Euro.

Pentru mai multe detalii despre această procedură sau pentru testarea produselor vă așteptăm la seminariile noastre.

 

acid hialuronic

Inscrieri seminarii si relatii publice: +40 748 11 42 08
Comenzi: +40 748 11 42 02
Site: www.pressensa.ro
Facebook: Pressensa Romania
Instagram: pressensa.romania

LĂSAȚI UN MESAJ