Un eveniment important pentru dermopigmentiștii din România – Conferința EConcept, s-a desfășurat joi, 12 Octombrie, la București. Manifestarea s-a adresat profesioniștilor din domeniul dermopigmentării. A avut ca scop crearea cadrului de informare și prezentarea celor mai noi informații din domeniu. Aceasta aducând împreună specialiști implicați în activitatea de dermopigmentare.

Noi tehnici și proceduri au fost prezentate de trainerii dermopigmentiști EConcept în cadrul acestui eveniment la care au participat specialiștii din domeniu:

TEHNICA PUDRATĂ – trainer, Alina Delcaru

CORECȚIA TATUAJULUI – trainer, Cornelia Copăceanu

ÎNDEPĂRTAREA TATUAJULUI – trainer, Cristina Delcaru

TEHNICI COMBINATE – trainer, Florina Istrate

PIGMENTARE BUZE – dermopigmentist, Antonia Pătrulescu

MICROPIGMENTARE – trainer, Elena Copăceanu

“Faptul că în România se pot efectua aceste proceduri conform standardelor internaționale reprezintă un progres foarte important atât pentru dermopigmentiști cât și, mai ales, pentru pacienții români. A fost o reală plăcere să vă invit să fiți alături de noi la Prima Conferință EConcept, pentru a împărtăși experiența acumulată în domeniu și a susține noile proceduri în materie de dermopigmentare!”  – Elena Copăceanu – fondator EConcept și gazda evenimentului

 

creditprime.ro

1 COMENTARIU

  1. A fost o conferinta foarte bine organizata, la care am primit mai multe informatii decat la majoritatea conferintelor la care am participat vreodata.
    Felicitari Elenei Copaceanu, Corneliei Copaceanu, Florinei Istrate, Cristinei Delcaru, Alinei Delcaru si nu in ultimul rand, Olgai Kiriloff.
    Abia astept urmatorul eveniment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here