“Pentru că nu contează cât de uşor sau repede mergi, important este să ajungi la destinaţie!

15 ani de carieră înseamnă destul de mult, iar experienţa de-a lungul acestor ani m-a învăţat să aleg momentele frumoase alături de oameni minunaţi care păşesc zilnic pragul Academiei.

Am o meserie în care m-am simţit nevoită, de cele mai multe ori, să tratez partea psihologică, din dorinţa de a transmite clienţilor că rezultatele nu depind doar de acţiunile mele, ci şi de aspecte care ţin de chimia organismului lor.

De multe ori am fost tratată ca fiind ultima speranţă în salvarea chipurilor, cazuri medicale, ceea ce mi-a adus o satisfacţie sufletească deosebită.

A fost greu să ating acest standard de calitate în serviciul de dermopigmentare şi nu este uşor să îl menţin, însă munca, perseverenţa şi setea de evoluţie continuă m-au definit dintotdeauna.” – Elena Copaceanu

Aceste gânduri au scopul de a-i ajuta pe cititori să înţeleagă că şi Elena Copaceanu a simţit că nu e uşor în multe situaţii, dar nu a renunţat  niciodată!

Fie că este vorba despre un moft sau o necesitate, în industria dermopigmentării există tehnici de tatuaj cosmetic diferite la care puteţi apela. Cele mai utilizate tehnici ale machiajului semi-permanent sunt micropigmentarea și tehnica microblading. Aceste două tehnici se folosesc atât împreună cât și separat. Un bun profesionist folosește acetse tehnici combinându-le în funcție de “canvas”-ul feței fiecărei cliente.

Zi de zi un specialist întâlnește diferite tipologii de fețe, diverse tipuri de ten. Știm că pentru fiecare trebuie să alegem forma corespunzătoare, tehnica potrivită in funcție de intensitatea sprâncenelor, tipului de ten, vârsta și iată, nu de putține ori întâlnim asimetrii ale osaturii sau musculaturii feței.

Nu este puțin lucru să obții un look cât se poate natural, mai cu seamă cand vrei să evidențiezi trăsăturile feminine fără artificii evidente. Admir rezultatele colegilor mei de breaslă pentru că fiecare dintre ei are un stil propriu, unic. Stilul care mă definește este efectul de natural 100%. Cea mai bună transformare este cea care trece neobservată.

Iată, mai jos, 3 transformari în imagini distincte ale unor proceduri executate aproape de natural.

CAZUL 1

tehnica microbladingCLIENT: o doamnă cu vârsta de 50 +.

TEHNICA FOLOSITĂ: dermopigmentare prin tehnica microblading

PIGMENȚII FOLOSIȚI: pigmentul de bază EConcept DARK BROWN combinat cu o picătură din pigmentul EConcept YELLOW

SCOPUL: am corectat o asimetrie gravă

RECOMANDARI:  doamnele mai în vârstă ar trebui să aibă sprâncene realizate cât mai discret, să nu se vadă foarte intens

CAZUL 2

CLIENT: o clientă cu un ten tânăr cu pistrui, culoarea părului deschisă

TEHNICA FOLOSITĂ: combinarea tehnicilor de machiaj semipemanent – dermopigmentare și tehnica microblading, pentru o retenție mai bună a pigmenților

PIGMENȚII FOLOSIȚI: pigmentul de bază EConcept MEDIUM BROWN 2 combinat cu o picătură din pigmentul EConcept GOLDEN BROWN

SCOPUL: obținerea unui aspect cât se poate de natural

RECOMANDARI:  pe un ten tânăr se cer sprâncene realizate cât se poate de natural, în armonie cu trăsăturile feței și tipul de ten și culoarea părului.

CAZUL 3

microblading și tehnica powderCLIENT: o clientă cu un ten normal, culoarea părului închisă

TEHNICA FOLOSITĂ: combinarea tehnicilor microblading și tehnica powder pentru intensificarea culorii

PIGMENȚII FOLOSIȚI: pigmentul de bază EConcept DARK BROWN combinat cu  pigmentul EConcept MOKA

SCOPUL: obținerea unui aspect cât se poate de natural

RECOMANDARI:  pe un ten normal se cer sprâncene realizate cât se poate de natural, în armonie cu trăsăturile feței și tipul de ten și culoarea părului.

 

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here