LPM: Când ai deschis primul tău salon?

AQUARELLE, căci așa s-a numit primul meu salon, l-am deschis în anul 2010, și era primul salon de înfrumusețare al orașului Cavnic, un orășel de munte, deosebit de frumos, care astăzi este stațiune turistică de iarna. Având în vedere că în zonă nu se găseau alte saloane, Aquarelle a funcționat cu succes timp de 2 ani, când decizia de a pleca în Anglia a culminat cu întreruperea activității acestuia.

LPM: Povesteşte-ne despre actualul tău salon.

Esthetik este un concept diferit de cel al unui salon. Acesta este un cabinet dedicat în exclusivitate serviciilor de Dermopigmentologie medicală și cosmetică și altor câtorva tratamente inovative. Esthetik este un proiect gândit pentru beneficiul și confortul clientului, atât ca servicii oferite, cât și ca spațiu și atmosfera. Designul și realizarea  acestuia au fost create de către doi oameni deosebit de talentați, Dani Tanase și Vasile Sacui, cărora le mulțumesc pentru dăruirea cu care au abordat acest proiect unic în Baia Mare.

LPM: Ce te-a determinat să deschizi salonul pe care îl deţi?

Având studii superioare în domeniul afacerilor, acestea m-au ajutat a înțelege corect pașii unei investiții de succes. Strategia mea în carieră a fost să investesc în primul rând în mine ca specialist, pentru a putea oferi cele mai calitative servicii, clienților mei. Apoi, iubind ceea ce fac și urmând a reveni în țară, am decis să investesc într-un spațiu special, care să completeze perfect serviciile oferite, conștientizând că acestea impun un mediu steril, medical, dar totodată primitor și călduros. Astfel, a prins contur Cabinetul Esthetik din Baia Mare.

LPM: Pe viitor îţi doreşti să te mai extinzi?

Cu siguranță, DA! Lucrez deja la un proiect pentru a extinde acest concept.

LPM: Ştim că ai şi o academie. Este în cadrul salonului?

Start Academy este academia care nu doar mi-a acordat încredere oferindu-mi șansa de a fi profesor și îndrumător pentru cursanții acesteia, ci și unde ideile, descoperirile, creațiile, toate îmi sunt încurajate, ascultate și apreciate. Această școala poate fi numită academia mea și a tuturor, atât a profesioniștilor  dornici de a se perfecționa continuu, cât şi a tuturor celor care doresc un start bun în carieră, dar și sprijin nelimitat. Start Academy nu este o instituție “money oriented”, ci mai degrabă o instituție “well trained specialists on market oriented”, prioritar fiind formarea de specialiști în industrie, profitul venind odată cu aprecierile atâtor actuali profesioniști, care au urmat unul sau mai multe cursuri ale academiei. Recunosc că am primit mai multe oferte de colaborare, de la diverse şcoli. Decizia de a alege START, nu a fost grea deloc, deoarece, printre multele mele cursuri urmate, am avut onoarea de urma și un curs al Start-ului și am putut face diferența dintre un curs profesionist, care are ca scop crearea de adevărați specialiști, și un curs care vizează doar obținerea de profit rapid. Așadar, având experiența de  elev al acestei scoli și știind importanţa pe care aceasta o oferă studenților săi, am acceptat onorată oferta Start Academy, de a preda cursurile acesteia în Nordul țării, la Baia Mare.

LPM:  Ce tipuri de cursuri predai? De câte ori pe săptămână?

Cursurile aflate în programa start sunt deosebit de variate, acoperind toate sectoarele acestui domeniu numit dermopigmentare, dar și cursuri de cosmetică, remodelare corporală, epilare definitiva și multe altele.

La Baia Mare, pe lângă cursul acreditat de dermopigmentist, pe care îl susțin la fiecare 6 săptămâni, avem masterclass-uri cu durata de 1-3zile, în care persoanele care au urmat deja un curs de bază, se pot specializa fie pe buze în ultimele tehnici, neutralizări, corecții, îndepărtarea tatuajelor, pigmentarea pleoapelor, tehnici avansate de microblading, tehnici avansate de pigmentare a sprâncenelor, pigmentarile medicale, ca pigmentarea cicatricilor, vergeturilor, reconstrucția areolei mamare sau pigmentarea scalpului ( tricopigmnetarea).

Asemenea tuturor profesorilori Start, predau și în celălalte locații ale școlii din țară și din Marea Britanie.

LPM: Detaliază puţin despre fiecare curs în parte pe care îl predai?

Am sa încep cu cel de bază, cursul acreditat de dermopigmentist. Acesta este adresat persoanelor aflate la începutul carierei și se diferențiază de alte cursuri prin complexitatea informațiilor, materialele didactice, abordarea practicii diferențiate, acordarea fiecărui student , a unui model uman propriu, pentru fiecare tehnica în parte, dar și prin sprijinul nelimitat oferit tuturor absolvenților după încheierea cursului .

Recent s-a obținut acreditarea și pentru cursul de îndepărtare a tatuajelor, lucru foarte important, având în vedere riscurile execuției unei astfel de proceduri, fără a avea calificare pentru aceasta. Îndepărtarea tatuajelor faciale și corporale poate fi realizată cu ajutorul L.A.S.E.R.-ului sau prin metoda mecanică, NON L.A.S.E.R., tehnici pe care actualii tehnicieni le pot învăţa în cadrul academiei.

Masterclass-ul de Corecții și neutralizari este esențial celor care doresc să-şi îmbogățeasca lista de servicii oferite clienților săi. Aceasta specializare ajuta tehnicienii să se adreseze unei alte categorii de cliente, cele ale căror sprâncene sau buze, sunt deja pigmentate și a căror culoare s-a modificat în timp. Totodată, în urma acestui Masterclass, participanții care întâmpinau dificultăți in alegerea culorii, vor deveni mult mai siguri în alegerea nuanțelor de pigment potrivite fiecărui client.

Masterclass-ul de microblading, oferă în cele 3 zile de curs, o nouă specializare studenţilor, aceea de microblading și pudrări manuale considerate tehnici avansate.

Un alt masterclass de actualitate, este cel în cadrul căruia se învaţă noua tehnică dezvoltată de către echipa Start, și anume Calligraphic Eyebrows, o tehnică de realizare cu ajutorul aparatului de dermopigmentare, a efectului de fir cu fir, în diferite “pieptănături” , astfel încât  se poate urmări cât mai natural sensul creșterii firelor de păr.

Masterclass-ul Lips to Kiss, are o durată de 3 zile. Trei zile valoroase în care participanţilor le vor fi dezvăluite toate secretele aflate la baza unui rezultat deosebit în pigmentarea buzelor. În cadrul acestui curs se predau nu mai puțin de 7 tehnici de pigmentare a buzelor și anume Full Lipstik Effect, Babydoll Lips, Aquarelle Lips, DS Passion Lips, DS Paradise Shine Lips, Volume Lips Effect și Old Lips Technique.

De curând, datorită încrederii și sprijinului pe care echipa Start Academy mi-l oferă,  am dezvoltat un nou Masterclass în programa de studiu al academiei și unic în România. Este vorba despre cel de Pigmentare a pleoapelor. Spun că este unic în țara noastră prin conceptul lui. In cadrul acestui Masterclass nu se învaţă la fel precum în cadrul altor Masterclass-uri o tehnică specifică,  maxim două. Acesta este un must-have pentru fiecare tehnician, datorită multitudinii de informații, de la anatomie la afecțiuni palpebrale, secrete, riscuri și tehnici. Tot ceea ce face referire la pleope și pigmentarea acestora se poate afla în cadrul acestui Masterclass. 7 tehnici de pigmentare a pleoapelor, vor face ca participanții să poată să se adreseze cu succes, fiecărei tipologii de client, indiferent de vârsta, culoarea ochilor  sau personalitate. Combinarea a două sau mai multor culori, pentru a obține un eyeshadow, sau a crea un efect de lifting a pleoapelor, realizarea unui efect pudrat atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară, sunt doar câteva dintre tehnicile predate în cadrul acestui Masterclass.

Urmează apoi Masterclass-urile dedicate pigmentărilor medicale. Acestea sunt de o zi fiecare și deschide participanților, o nouă nişă de clienți. Se poate opta pentru unul sau mai multe dintre Masterclass-urile medicale, și anume pigmentarea cicatricilor și vergeturilor, Reconstrucția areolei mamare sau Tricopigmentare ( pigmentarea scalpului) .

O caracteristică generală, valabilă tuturor cursurilor și Masterclass-urilor, este aceea ca fiecare participant beneficiază de model uman propriu și de suport nelimitat după încheierea cursului.

LPM: Cum pot accesa cursurile tale noi persoane care vor să intre în domeniul beauty?

Toate cursurile marca Start Academy sunt ale tuturor profesorilor ce formează catedra școlii. Înscrierile se fac la sediul central din București, unde cei interesați sunt îndrumați spre cel mai apropiat centru. Desigur, există și situații când este solicitat în mod special un anumit profesor, sau când profesorul este direct abordat . In ambele cazuri, colegii de la București vor fi mai mult decât bucuroși să înscrie persoana acolo unde aceasta solicită. Un alt aspect deosebit de important, este acela că studenții pot beneficia de o programă de curs personalizată, în funcție de necesitățile acestuia, printr-un curs One2One ( individual ).

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here