Etheral – dramatismul in arta

Hair design-ul ajunge la rangul de spectacol suprarealist în cadrul colecției Ethereal a Annei Wade. Anna este un specialist de renume în Marea Britanie. Ea nu se teme să abordeze o stilistică unică, de inspirație arhitecturală. Coafurile artistei britanice depășesc granițele realului, transportând privitorii într-o lume de poveste cu accente dramatice.

Conceptul pe care se bazează colecția Ethereal face referire la limitele pe care și le plasează fiecare individ. Aceste limite sunt evidentiate prin intermediul coafurii. Modelele par a fi acoperite și sufocate de propriul păr. Astfel se creeaza o atmosferă dramatică pentru întreaga colecție. Extensiile aplicate au un ton mai închis decât părul modelelor. Iata un efect intre natural și fantastic pe care se bazează Anna Wade.

Colecția Ethereal se construiește organic, susținută prin make-up-ul minimalist. Iata o colecție unică și plină de inovație. Cumva contestă limitările impuse de normele sociale după care înțelegem frumusețea și care ne provoacă să explorăm.

Credits: Hairstyle – Anna Wade | Make-up – Molly Jane Sheridan | Fotograf – Kirsty Stroma Bain

LĂSAȚI UN MESAJ