lila-rossa.ro
Karina Susanu – Lash Stylist

Visul Karinei despre frumusete

Karina Susanu si-a implinit visul. Karina începe propria afacere l-a avut încă de când era mică. Își dorea să aducă fericire pe chipurile oamenilor, iar acest lucru l-a realizat. Părinții au fost persoanele care au încurajat-o și au crezut în visele ei. Astfel a devenit o fire ambițioasă, dornică de perfecțiune și cu multe vise în bagaj .

Karina este diferită față de lash stilistele din domeniu. A pornit singură în această călătorie. A învățat să aplice extensii de gene din videoclipuri. S-a inspirat de la una din prietenele sale care avea experiență în domeniu. S-a perfecționat de la o zi la alta, iar în 2015, din dorința de a progresa. A participat la cursurile Viitalinei Rastsiazhenka  și alte câteva seminarii în Chișinău .

Ambitie…

Un lucru care  a ambiționat-o este faptul că nu toți credeau în visul ei. Contrar așteptărilor, ea a demonstrat că dacă muncești cu pasiune și dăruire orice este posibil.

Primul model al Karinei, i-a fost o prietenă ce își dorea extensii de gene. După cum ne descrie,  a fost una dintre cele mai grele experiențe prin care aveam să treacă. Trebuia să pună în practică ceea ce învățase doar în teorie. Trecuseră peste 3 ore si ea încă lucra la primele extensii de gene din viata sa. La final, prietena ei s-a arătat mulțumită de rezultat, astfel au apărut și primele recomandări .

Provocari

Una dintre cele mai „interesante” provocări prin care a trecut în ultima perioada a fost lupta cu ea însăși . Deși a fost pe punctul de a renunța la tot , Karina s-a automotivat să își ducă  visul mai departe în ciuda tuturor problemelor pe care le întâmpinase.

Consideră că în munca pe care o practică , oamenii o inspira , dorințele , nevoile și zâmbetele lor. Astfel, stilul care o definește este cel transparent bazat pe corectitudine , perseverență , empatie cu toți oamenii care îi trec pragul.  Încearcă să se transpună în pielea fiecărei cliente și își dorește ca toți clienții ei să iasă fericiți din salonul ei.

De asemenea, în viața personală, are un stil agitat. Vrea să facă toate lucrurile cât mai rapid , nu își impune limite, totuși încearcă să delimiteze cât de bine poate afacerea de relațiile personale și uneori toate aceste aspecte o scot din zona de confort.

Stil personalizat

Deși totul a început ca un mic hobby, cu timpul lucrurile s-au schimbat și  s-a transformat într-un stil de viață, fără de care, ne spune ea, nu ar mai putea trăi. Iubește să îmbunătățească aspectele fizice, să observe cum cu ajutorul extensiilor de gene ajută femeile să se simtă exact așa cum sunt ele, frumoase.

Una dintre tehnicile ei preferate  și pe care o abordează în 80% din cazuri, este tehnica de volum (hollywood effect) . Este una dintre cele mai grele tehnici din domeniul extensiilor de gene . Este foarte important ca grosimile și lungimile aplicate clientei să fie în concordanță cu fizionomia feței și a ochilor. De cele mai multe ori, clientele nu știu ce li se potrivește, vor doar extensiile de gene foarte lungi pe care le-au văzut la prietenele lor. Cu explicații și demonstrații intervine Karina, astfel încât, clienta să înțeleagă care este cea mai bună variantă pentru ea.

Tehnici de lucru

Spune ca e printre cele mai bune la această tehnică de lash styling, deoarece lucrează strict fir cu fir, fără a crea smocuri în mână sau pe tăbliță. Se diferențiază față de ceilalți prin rezistența oferită extensiilor de gene (maxim 2 luni) iar clientele se reîntorc regulat pentru întreținere și pentru a-și păstra sănătatea genelor.

Karina ne-a povestit despre  tehnica Kim Kardashian. O tehnică ce are un efect dramatic , intens și are la bază combinarea grosimilor extensiilor de gene , a curburilor și a lungimilor; practic este un mix din toate. Este o tehnică ce o recomandă doar pentru persoanele cu o personalitate puternică sau pentru evenimentele speciale.

În materie de extensii de gene , se crează formule pentru a face firul cât mai subțire , mai rezistent și mai pigmentat. Există, în momentul de față, varii brand-uri care au pus în vânzare game de produse ce alcătuiesc pachetul de mai sus.

Must have de sezon

Extensiile de gene foarte pigmentate la bază sunt un ‘’must’’  al acestui sezon, cât și cele ce oferă efect de eyeliner.

În 2018 se vor folosi mai mult tehnicile de volum în dimensiuni mici . Practic, extensiile de gene să contureze frumos pleoapa fără a fi neapărat vizibile.

Deși până în prezent nu a participat la nici un concurs,  Karina are planuri important pe viitor, unul dintre ele este de a participa la congrese și târgurile de profil un va avea ocazia să întâlnească  lash stiliști din toate colțurile lumii , să împărtășească tehnici, secrete și noutăți. Alt plan este să își lărgească echipa și să găsească oamenii cei mai buni în domeniul. Își dorește să organizeze cursuri în toată țara, cât și în străinătate. Cel mai importat plan este acela de arata tehnica unica la cât mai multe persoane și a reveni realmente la extensiile de gene fir cu fir. Următorul eveniment important la care va participa este conferința „Lash Masters”.

Calitati

Una dintre calitățile care te recomanda în a fi un bun profesionist este disciplina, de asemenea, este foarte important ca produsele să fie de cea mai înaltă calitate . Un profesionist nu se scuză, nu caută vinovați, ci caută perfecțiune în tot ceea ce face . Nu exista niște calități standard, ci principii de care toți cei care se consideră profesioniști trebuie să țină cont iar pentru Karina acestea sunt: disciplina, respectul, umanitatea, și nu în ultimul rând, dorința de perfecțiune în lucrări.

Faptul că inspiră multe persoane ce vor sa devină lash stiliste, cât și faptul că toate clientele ei sunt extrem de mulțumite de serviciile pe care le oferă, o face extrem de mândră de reușitele ei. Spre deosebire de multe persoane, realizările pentru ea nu constau neapărat în diplome, trofee, ci prin munca pe care o face și mulțumirea tuturor clientelor.  Își îndrumă cursantele să interacționeze cu clientele lor pentru a descoperi ceea ce se potrivește cel mai bine pentru acestea.

Celor care sunt pasionate de această meserie le oferă un mic pont: multă răbdare , educarea propriului psihic și sport. Este nevoie de mult autocontrol în această meserie. De asemenea, le recomandă să nu se dea bătute niciodată.. Nimeni nu e prea bun sau atotștiutor. Mereu veți avea de învățat și de îmbunătățit tehnici . Răbdare , dăruire și ambiție!

 

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here