lila-rossa.ro

ALFAPARF MILANO ROMANIA GALA 2018 – Povestea unui secol de hairstyling și culoare în Anul Centenar a fost expusă în cea mai frumoasă și artistică manieră de echipa de hairstyliști profesioniști naționali și internaționali Alfaparf Milano pe scena de la Fratelli, pe data de 17 noiembrie 2018, cu mult patos, pasiune și profesionalism.

Gala Alfaparf Milano Romania 2018, căci despre povestea ei este vorba. A fost unul dintre cele mai așteptate evenimente de hairstyling și culoare ale anului de către toți cei care activează în domeniul frumuseții părului. Organizat și susținut de Concept Beauty Distribution, importator oficial al Alfaparf Milano. Brandul italian de produse profesionale destinate părului numărul 1 în lume, evenimentul a surprins încă de la primele secunde ale luminii de pe scenă.

Andrei Arineanu

 Unul dintre trainerii Alfaparf Milano Romania, a fost cel care a prezentat întregul show. Prima apariție pe scenă a fost cea a Elidei Ardelean. Câștigătoarea concursului internațional de culoare Next Color GenHairation 2018. Care, prin intermediul modelului său angelic, atribut care a și denumit întregul ei concept. A prezentat o nuanță translucidă, ”o culoare ce permite ochiului să perceapă dimensiunea cuantică a ființei noastre”. Plin de mister și senzualitate, momentul Elidei a deschis apetitul celor aproximativ 400 de persoane aflate în sală pentru ceea ce a urmat.

Andrei Arineanu și Nicoleta Lazăr Șerban

Au fost trainerii Alfaparf Milano Romania care au punctat începutul poveștii anului centenar. Astfel, anii 1920-1930 au fost readuși la viață prin propunerile lor de blonduri calde și cele de ultraviolet și tunsorile de bob clasic. Având grijă să marcheze glamourul acestei perioade prin accesorii create din păr și outfituri pline de eleganță.

Stilul pin-up al anilor 1940-1960 a înflorit pe scena de la Fratelli, datorită Elei Boghinciuc și Marei Pascu, alți doi traineri din echipa Alfaparf Milano Romania. Buclele mari și lejere, culorile efervescente și pastelate au făcut legea în timpul momentului celor două.

Perioada extrem de controversată din punct de vedere stilistic a anilor 1970-1980 a fost excepțional susținută de Angella Kosztandi și Valerica Ghinescu. Membre la fel de importante ale familiei Alfaparf Milano România. În pantaloni clopot evazați și materiale sintetice sclipitoare și-au făcut apariția pe scenă modelele celor două profesioniste. Purtând coafuri emblematice pentru această perioadă: calotele scurte și stilurile afro au fost cele care au lăsat mulțimea cu aplauze apreciative.

Flavius Man și Hari Otescu

Ne-au adus în plan temporal aproape de contemporaneitate, subliniind frumusețea anilor 1990-2000. Prin onduleuri de foc și nuanțe metalice superplatinate, perfect susținute de frumusețea modelelor și a ținutelor complementare.

După expoziția trecutului realizată de trainerii Alfaparf Milano Romania, Adriana David a fost cea care a făcut saltul în viitor. Românca Viitorului a fost excepțional surprinsă de viziunea futuristică a trainerului printr-o succesiune de momente care au tăiat respirația. De la primul model care și-a făcut apariția în sală pe o motocicletă puternică și până la cel în care un altul a coborât din înălțimea tavanului în mișcări elastice de gimnastă profesionistă. Tot ceea ce s-a desfășurat sub ochii publicului, nu a fost uitat nici până acum.

Celor nouă traineri li s-au alăturat și cei doi Brand Ambassadori Online.

Jully Cornea a expus propria viziune asupra conceptului de Femeie Unică. Aducând pe scenă modelul cu 100 de nuanțe misterioase, în vreme ce Monica Voduț a vorbit, în culori, despre conceptul Femeii Puternice. Manifestând prin intermediul modelului său un tablou perfect în variațiunile nuanței sale preferate, dar și a culorii anului 2018 – ultravioletul.

Un alt moment plin de mister a fost cel al lui Vlad Vladoo, International Cutting Director pentru Senzi Education Londra. Cu mișcări precise și debordante de profesionalism și cunoaștere. Vlad a realizat, timp de câteva zeci de minute, două tunsori live. În linii perfecte, minimaliste, actuale, moderne și exacte, pe două modele, superb vopsite de către Claudiu Oltean-Vulea – trainer Concept Beauty Distribution.

Invitații speciali, Lorenzo Marchelle și Alessandro Fratini.

Hairstyliști Alfaparf Milano de renume internațional. Au încheiat show-ul prin multiple reprezentații de tunsori live pe modele care au fost anterior vopsite în nuanțele colecției ARMONIA. Momentul celor doi a fost aplaudat la scenă deschisă timp de minute întregi.

Tot în cadrul Galei Alfaparf Milano 2018 au fost anunțați și câștigătorii concursului BE CREATIVE – NONCONFORMISMUL. Concurs destinat tuturor hairstyliștilor dornici de afirmare în culoare, tunsoare sau hairstyling. Astfel, la categoria Culoare și Tunsoare, locul I a fost ocupat de Antoanela Cocean. Tot ea a fost ocupanta și locului II de la categoria Styling în vreme ce locul I a fost câștigat de Marina Damian care a luat și premiul II la categoria Culoare. Ultimele trei locuri la categoriile Styling și Culoare au fost ocupate de Diana Andrei și Adriana Topliceanu. Pozițiile II și III de la categoria Tunsoare au fost câștigate de Dan Dimitriu și Alexandru Stativa.

Gala Alfaparf Milano 2018 a fost una excepțională, care s-a ridicat la nivelul aștepărilor. Ba chiar se aude că le-ar fi și întrecut. Așa spune povestea… „Povestea unui secol de culoare și hairstyling în Anul Centenar” a Alfaparf Milano Romania.

Foto by: Adi Coco.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here