În 21 aprilie, la Hotelul Sheraton dn București,  a avut loc un Show exclusiv care a adunat stiliști de gene și sprâncene de top. La această gală au fost invitați atât speakeri din România , cât și internaționali.     A fost primul eveniment de acest gen, urmând să se creeze o tradiție anuală a evenimentului.

Organizatorii evenimentului – Xtreme Lashes și Neyes Brows – au avut printre invitați, nume celebre. Atât din domeniul înfrumusețării, cât și din alte domenii.  Show-ul a fost deschis de Jo Mousselli, fondatoarea brand-ului Xtreme Lashes din America, care a transmis printr-un video mesajul ei către stiliștii Xtreme Lashes și a prezentat cele mai noi produse.

Horvat Krisztina (CEO și trainer internațional Xtreme Lashes și Neyes Brows)

a dezvăluit secretele adezivelor Xtreme Lashes, cum se aplică extensiile de gene „fără frică”, evitând posibilitățile apariției unei iritații sau alergii și care sunt tendințele internaționale în domeniul extensiilor de gene. De asemenea, participanţii au avut parte şi de o prezentare a stilizării profesionale Neyes Brows, realizată de Horvat Krisztina și „regele sprâncenelor” Darius Stănese.

Invitata specială a galei a fost o persoană deosebită, Andreea Raicu. Andreea a împărtășit experiența ei printr-o discuție extrem de interactivă cu participanții. Ajutându-i cu idei și soluții atât pe partea profesională, cât și pe partea personală.

Secțiunea de extensii de gene a fost întărită de trainerii Xtreme Lashes: Timea Podraczki și Cristina Lisaru. Care au prezentat teme mai complexe din domeniu. Fidelizarea clientelor, design personalizat, până la micile trucuri pentru o aplicare perfectă.

Fiindcă în zilele noastre nu ajunge să fii „doar” un tehnician de gene bun. Marketing-ul este indispensabil din orice meserie, astfel că, Ramona Mărghidanu (Expert în Marketing) și Daniela Butcu (Expert Digital Marketing) au dezvăluit cum se construieşte şi se promovează un brand în social media.

Evenimentul s-a încheiat cu multe cadouri și un cocktail party, unde stiliștii și invitații s-au cunoscut mai bine și au împărtășit idei. A fost un o gală exclusivă, cu oameni deosebiți, cu informații utile, o experiență unică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ