Hairstiliști de renume în lumea celebrităţilor internaţionale

782

Deși piața de beauty internațională se transformă în fiecare an și tendințele se schimbă, adevărații profesioniști sunt respectați și apreciați, având cariere îndelungate în industria frumuseții. Acesta este și cazul celor cinci hairstiliști de calibru mondial care și-au făcut loc în topul profesioniștilor, prin determinare și pasiune. Cu toții s-au făcut remarcați pentru individualitate și sunt acum proprietari de saloane de lux și de linii personale de produse, având de asemenea colaborări cu designeri, reviste și vedete internaționale. Lucrările lor au apărut pe podiumuri de modă și în reviste de specialitate, iar mai jos veți descoperi povestea fiecăruia dintre ei și veți fi inspirați să le urmați sfaturile pentru a ajunge la succesul mult-visat.

 Oribe Canales

Originar din Cuba, Oribe Canales s-a mutat la New York unde și-a început cariera în hair design, ajungând să conducă o linie de saloane și să creeze propriile produse cosmetice. Hairstilist-ul a lucrat cu multe vedete internaționale, atât din domeniul muzical, cât și din cinematografie,  printre care se numără Anne Hathaway, Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Rihanna, Mila Kunis și Britney Spears. Este respectat de toți profesioniștii din domeniu pentru stilul său versatil, construit în peste 30 de ani de carieră.

Oribe are drept concept de bază frumusețea naturală a femeilor, așa că optează pentru coafuri lejere, dar stilizate care conferă purtătoarei un aer atrăgător. Fie că lucrează cu vedete internaționale sau cu clientele de la salon, hair designer-ul creează mereu coafuri elegante, folosind produsele de lux din linia pe care o deține.

 

Serge Normant

Serge Normant este un hairstilist care s-a dedicat transformării oricărei femei într-o apariție elegantă și sofisticată. Lucrările sale au apărut pe coperțile revistelor de modă din întreaga lume și au fost prezentate pe podiumuri sau chiar pe covorul roșu, fiind recunoscut pentru stilul său glamouros și avangardist. Printre vedetele cu care a lucrat de-a lungul carierei se numără Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Miranda Kerr, Gisele Bundchen sau Rachel Weisz. Proprietar a două saloane în New York și producător de cosmetice de lux, Serge Normant rămâne unul dintre cei mai importanți hairstiliști din lume.

S-a făcut remarcat prin stilul sofisticat și prin abordarea coafurii ca pe o artă sofisticată și inovatoare, Normant se bazează pe stilul avangardist, nefiindu-i teamă să experimenteze și să propună soluții atipice.

 

Tracey Cunningham

Tracey Cunningham este hairstilist-ul la care apelează toate vedete din America atunci când vor o schimbare a culorii părului. Cunoscută ca un adevărat guru al înfrumusețării, Tracey Cunningham și-a oferit serviciile de beauty unor vedete de top de pe scena internațională, pe mâinile sale s-au lăsat Jennifer Lopez, Drew Barrymore, Amy Adams sau Cameron Diaz. O profesionistă desăvârșită, Tracey Cunningham susține și sesiuni de training pentru toți cei interesați să atingă performanța în colorimetrie și hair design.

În viziunea ei, culoarea aplicată trebuie să respecte tendințele naturale ale părului, păstrând un look armonios. Specialista specializată în colorarea părului crede cu tărie că trebuie să respecți dorințele clientelor, dar în același timp nu se poate realiza o coafură fără amprenta personală a stilistului. Tracey Cunningham este un hairstilist care a atins succesul prin această combinație de orginalitate și respect față de clienți, iar acum se bucură de aprecierea tuturor.

 

Andy Lecompte

Cu un stil fresh și o abordare relaxată, Andy Lecompte și-a făcut un nume în industria de beauty, fiind unul dintre cei mai căutați hairstiliști la momentul actual. Lucrările sale au apărut pe coperțile celor mai celebre reviste de specialitate, cum ar fi Vogue, Harpers Bazaar, Vanity Fair, Rolling Stone sau GQ, iar munca sa este apreciată de o suită de celebrități de top. A realizat coafuri pentru shooting-uri foto, reclame video sau apariții pe covorul roșu, lucrând de-a lungul timpului cu Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Salma Hayek, Lindsay Lohan sau Madonna.

În toate proiectele sale, Andy Lecompte se bazează pe frumusețea structuralității, optând pentru linii clare ce delimitează chipul și eliberează trăsăturile feței. Versatil și mereu la curent cu ultimele trenduri, hairstilist-ul își adaptează abordarea în funcție de fiecare proiect în parte, așa că toate coperțile și shooting-urile realizate de el sunt lucrări unice și originale, dar care poartă amprenta personală a lui Lecompte.

 

Hiro Haraguchi

Hairstilistul japonez s-a mutat la New York după o perioadă de training intens în țara natală, redefinindu-și limitele și creând constant noi tendințe în beauty. Caracterizat de excelență și profesionalism, Hiro Haraguchi are peste 30 de ani de experiență în care a reușit să creeze un melanj spectaculos între stilul estic și cel vestic. Printre clienții săi se află designer-ul Vera Wang și actrița Lisa Kudrow, vedete care apreciază filosofia sa de hair design definită ca „international chic”.

 

Hairstilist-ul crede cu tărie că este de datoria profesioniștilor din beauty să-și educe clienții și să investească timp în recomandări adaptate acestora. Hiro Haraguchi declară că „mulți clienți nu au suficient timp să învețe singuri despre dezvoltarea domeniului de hair design și trebuie să se bazeze pe profesioniștii calificați. Scopul clientului e și scopul nostru, al hairstiliștilor, acela de a-l face să arate perfect din toate punctele de vedere. Asta este viața mea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here