lila-rossa.ro

Tunsori feminine. Anna Igumentseva – IGUANNA

Colectia originală de tunsori IGUANNA este una speciala, în care experimentul și îndrăzneala se împletesc pentru a crea look-uri unice. “Linii geometrice” a Annei Igumentseva aduce în prim-plan tunsorile drepte și culorile strălucitoare. Inspirată de femeile care nu se tem să experimenteze. Această colecție mizează pe melanjul dintre formele clasice și cele creative in hairstyling. Coafurile create de Anna Igumentseva ( IGUANNA) și echipa ei subliniaza versatilitatea femeilor care se pot transforma prin tunsoare.

Femeile pot interpreta orice rol doresc, atâta timp cât au curajul să-și asume propria feminitate, iar colecția susține versatilitatea stilului unic: la birou se poate adopta un look clasic, iar în club unul sexy și plin de mister. Fără a schimba fundamental culoarea naturală a părului, ci doar prin tăieturile drepte hairstiliștii au conceput o colecție unică, dedicată femeilor puternice și sigure pe ele care au curajul de a experimenta și de a depăși limitele impuse de societate.

Credite: Hair – IGUANNA ( Igumentseva Anna) | Makeup: Anna Berezovskaya, Ecaterina Samarskaya, Asha| Foto – Andrei Lagun | Modele – Anna Goler, Kseniya Dobroliubova, Evgenia Shumeiko , Valea Hohlova

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here