Helder Marucci

Helder Marucci a pășit timid în descoperirea tainelor machiajului

Helder Marucci și-a îmbunătățit propriul stil, pe care îl numește astăzi „machiaj social” . Pasiunea pentru culori la acea vreme, l-au făcut să creeze colaje din reviste. Se inspira și adesea corecta machiajele vedetelor folosind imagini capturate pe web jucându-se cu efectele speciale ale Photoshop-ului. Totul a fost un hobby până când mai târziu, în același an, Helder a luat decizia să facă carieră în industria  frumuseții. A renunțat la locul de muncă de vânzător la mall, a făcut un prim curs de bază în machiaj, a înființat un blog pentru a-și promova munca și a distribuit cărți de vizită.

Canalele YouTube, la acea vreme, erau deja ticsite de videoclipuri ale fetelor braziliene care realizau tutoriale cu propriul machiaj. Urmărind această mișcare, Helder a decis să-și creeze propriul canal în 2010. A dezvoltat un loc de muncă foarte special. Perfecționist din fire, Helder a învățat foarte repede tehnici de editare video. Astfel, a început să facă clipuri profesioniste, în care lumina, scenariul, sunetul și subtitrarea aveau o calitate foarte bună.

Promovare

În același timp, și-a creat un profil Instagram, unde a început să posteze fotografii ale operelor sale. Cu ajutorul hashtag-urilor, munca lui a fost apreciată repede de bloggeri din țara de origine. În acest mod, expertul beauty, a cucerit fani din întrega lume, iar cariera sa avea să atingă cele mai înalte culmi.

La scurt timp, în urma acestor evenimente din viața sa, colegii de breaslă îi propun lui Helder să facă cursuri pentru cei interesați de arta machiajului. La sfârșitul anului 2013, a susținut primul curs la Campo Grande, pentru un grup restrâns, însă nimic foarte elaborat.

Apoi, a acceptat invitații la seminarii beauty în São Paulo, Belo Horizonte. Iar toate acestea s-au transformat astăzi în turnee de seminarii și cursuri prin mai multe orașe și țări în fiecare an. Astăzi, Helder continuă să-și onoreze programările în studioul său din Campo Grande. Continuă să-și updateze rețelele sociale cu machiaje profesionale și are o agendă   încărcată cu seminarii și cursuri de machiaj, turnee în 11 orașe braziliene și 10 țări diferite.

Pentru cei care doresc un curs de machiaj cu Helder Marucci, sunt așteptați la un masterclass.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here