Pe data de 16 noiembrie la Cluj-Napoca, International Alternativ M. U. A. Championship,  primul campionat internațional de make-up din România organizat de Teodora Cioanca make-up artist profesionist plurimedaliat in Elveția și membru juriu în Italia, vine în atenția iubitorilor de make-up și a profesioniștilor din acest domeniu, cu un juriu de excepție format din campioni internaționali și deținători de mari academii europene.

   Acest campionat vrea să evidențieze sub sloganul “Makeup  never goes out of fashion” faptul că nu este niciodată prea mult când e vorba de aceasta artă, indiferent de forma în care aceasta se manifestă deoarece imaginația și creativitatea unui makeup artist nu are limite și acest detaliu va fi reprezentat foarte bine de cele trei competiții de make-up: machiaj mireasă, seară fashion și fantasy mix, ce vor avea loc în cadrul campionatului.

Dacă crezi că talentul tău încă nu a fost descoperit sau ai vrei să ne arăți ce înseamnă creativitate în stilul tău, te invităm alături de noi să ne demonstrezi la cel mai alternativ eveniment al toamnei la care nu ai cum să lipsești!

https://alternativmuachampionship.com

International Alternativ M. U. A. Championship

Mail: contact@alternativmuachampionship.com

LĂSAȚI UN MESAJ