Pe Ioana Barna cunoștem din ediția anterioară a revistei noastre dedicată doemniului PMU. A frecventat cursurile academiilor: Academia “Elena Copăceanu”, NPM, Estetika Professional şi Extrem Training. Performanţele şi realizările au creat din Ioana un trainer meticulos şi carismatic. Ioana Barna este un dermopigmentist cu o personalitate puternică şi o ambiţie fără margini când vine vorba de profesia ei. Alegând aceasta frumoasă meserie, este nevoită să fie într-o continuă dezvoltare profesională. Pentru că este o provocare atât pe plan personal cât şi pe plan profesional, Ioana a ales un domeniu care azi o face fericită.
Ioana Barna îndrăgeşte şi combină cu eleganță tehnicile dermopigmentare: microblading şi powder, însă tehnica Hybrid este una din tehnicile sale preferate – cea mai cerută de către clientele.

Nu face rabat de la creativitate și asta se vede în evoluția sa profesională care s-a doevedit a fi fost una rapidă, ținând cont de concurență! De aici, dezvoltarea profesională, s-a bazat pe asimilarea informațiilor de la cei mai buni, cu mult studiu și multă muncă, participând la numeroase masterclass-uri, workshopuri, cursuri din Rusia, Israel și Germania.

Cunoaștem cu toții că PMU este una dintre cele mai mari provocări ale momentului, cu o ascensiune uriașă drept pentru care trend-ul se rezumă la o multitudine de noi idei și nenumărate oportunități de cunoaștere, experimentare și cercetare.
Cei mai buni profesioniști ai momentului sunt cei ce pot arăta în orice moment ceva nou, de la care cu siguranță avem ce invata, și din acest punct de vedere Ioana crede că România stă bine la acest capitol.
Şi pentru că o experienţă ca aceasta nu poate fi uitată atât de repede, poate chiar niciodată, Ioana Barna îi sfătuieşte pe cei care doresc să îmbrăţişeze această meserie, să lucreze cu sufletul, chiar dacă piața este suprasaturată. Pentru ca trierea se face firesc, în branșă rămânând acei dermopigmentiști perseverenți, pasionați și determinați.

Structura Curs Basic – dermopigmentare

• Scurtă introducere in machiajul semipermanent,
• Norme de igienă și protecția muncii,
• Structura pielii: noțiuni de bază,
• Colorimetrie si prezentarea gamelor de pigmentii,
• Exemplificare combinatii de nuanțe pigmenti în funcție de tipurile de cliente,
• Tehnici de dermopigmentare pentru sprâncene și buze,
• Metode de aranjare a firelor din sprânceana,
• Prezentarea aparatelor și a produselor necesare pentru dermopigmentare,
• Suport de curs,
• Stilizare sprâncene – practică pe modele umane,
• Practică pe piele artificială,
• Practică pe pielea modelor umane – sub atenta supraveghere a formatorului,

Facilități:

KIT microblading: stilou, ace, 2 pigmenți, riglă și machetă,
KIT micropigmentare: aparat, 4 pigmenți, 10 ace, 10 plicuri cremă îngrijire, suport recipienți pigmenți, 10 recipienți pigmenți
SUPORT online: 6 luni

CONTACT:
IOANA BARNA – SALON ALIS GLAM COSMETICS
Adresa: Str.Ioan Popasu, Nr.2, Bl. M4 – Parter
Tel: +40 736 632 122
Facebook: ALIS GLAM
Facebook: IOANA BARNA
Web: www.alisglamcosmetics.ro

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here