lila-rossa.ro
Ioana Barna – Formator și
tehnician în dermopgmentare,
make-up artist, cosmetician

Provocarile Ioanei Barna in PMU

Ioana Barna este un dermopigmentist cu personalitate puternică şi o ambiţie fără margini când vine vorba de profesia ei. Este familiară cu noţiuni despre drept şi este licenţiată în Managementul Turismului.

Deşi a făcut performanţă în aceste domenii, Ioana, mămică a 2 copii, la vârsta de 37 ani a decis să –şi schimbe radical profesia. Pentru ca este o provocare atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. Ioana a ales un domeniu care azi o face fericită.

De la Machiajul artsitic realizate timp de 3 ani, Ioana se specializează în zona dermopigmentării. A frecventat cursurile mai multor academii beauty: Academia “Elena Copăceanu”, NPM, Estetika Professional şi Extrem Training. Performanţele şi realizările au creat din Ioana un trainer meticulos şi carismatic. Ioana le insuflă cursanţilor săi virtuţi precum punctualitatea şi profesionalismul. Îşi aduce aminte cu drag de prima ei experienţă în domeniul dermopigmentării. Prima ei clientă a fost o persoană dragă ei căreia a reuşit să–i readucă  încrederea şi zâmbetul pe buze.

Perseverenta in munca

Ioana recunoaşte că nu este uşor să te menţii în acest doemniu decât cu muncă şi perseverenţă. Ioana Barna îndrăgeşte şi combină cu eleganță tehnicile de microblading şi powder. Nu face rabat  de la creativitate şi totuşi atunci când se inspiră, în creaţiile ei. Vorbeşte cu mult respect despre Elena Copăceanu, mentorul ei de suflet care i-a insuflat această pasiune pentru micropigmentare. Toate acestea îi aduc bucuria şi satisfacțiile pe plan profesional.

Legat de experienţele și oamenii care au influențat-o în decursul careiei sale, Ioana ne relatează despre o situație care a ambiţionat-o tare. Este vorba despre primul său curs la care a participat, unde practic în decurs de 2 săptămâni nu a făcut decât să piardă bani şi timp.  Realizând că timpul irosit nu poate fi recuperat s-a îndreptat cu paşi repezi către cursurile Academiei “Elena Copăceanu” unde într-un timp relativ scurt a primit toate informaţiile necesare pentru a se dezvolta în această meserie!

Experienta

Şi pentru că o experienţă ca aceasta nu poate fi uitată atât de repede, poate chiar niciodată, Ioana Barna îi sfătuieşte pe cei care doresc să îmbrăţişeze această meserie, înainte de toate să iși aleagă cu atenție viitoarele cursuri la care vor participa și instrui, să lucreze cu sufletul, pentru că mai apoi să se bucure de satisfacţiile materiale dezvoltându-și fiecare un plan de bussines bine pus la punct.

Încheiem aceste rânduri cu promisiunea că vom reveni cu detalii despre noua locaţie a celui de-al doilea salon pe care Ioana îl va deschide în Braşov, Econcept Braşov – despre care aceasta spune că va fi unul dintre cele mai frumoase în cadrul căruia serviciile vor fi pe măsura aşteptărilor dumneavostră.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here