lila-rossa.ro

Lash Congres organizat la Timișoara este un concept care își propune să adune la un loc profesioniști din domeniu, dar și pasionați și, nu în ultimul rând, persoanele care își doresc să progreseze.

Ne-am bucurat să avem alături speakeri de renume, care au abordat diferite teme, de la reguli de bază, tehnici avansate de aplicare a extensiilor de gene, la laminare, microblanding și chiar la puterea lash branding-ului în Social Media. De o atenție deosebită s-a bucurat și tehnica puzzle, care propune o viziune inovativă în domeniul extensiilor de gene.

Alături de sponsori și participante, am creat o atmosferă emoționantă, unde fiecare a avut șansa de a învăța lucruri noi, care să-i fie de ajutor în progresul ulterior.

Le mulțumim tuturor pentru că au fost alături de noi și îi așteptăm să ni se alăture și la evenimentele următoare.

De la an la an, ne întâlnim cu lucruri noi, cu provocări noi. Care ne permit să conturăm din ce în ce mai bine acest concept. Pe viitor, Lash Congres-ul își dorește să ajungă o conferință de renume, cu care să ne putem mândri și al cărei nume să răsune și înafara țării. Anul viitor ne vom reuni într-o sală mai spațioasă, care ne va permite să avem alături de noi un număr mai mare de participante și în același timp mai mulți speakeri de renume, care vor aborda teme noi, actuale, menite să contribuie activ la progresul fiecăreia dintre voi. Vă așteptăm în 9 mai alături de noi la Lash Congres-ul din 2020 pentru a ne bucura împreună de cele mai noi tendințe din domeniul extensiilor de gene.

Natalia Mura

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here