lila-rossa.ro

Cea mai deosebită gală din domeniul extensiilor de gene

Pe 6 Aprilie la București într-o locaţie exclusivistă – Stejarii Country Club – a avut loc cea de a doua ediţie a evenimentului Lash&Brow StyleShow, unde s-a reunit familia Xtreme Lashes şi s-au adunat stiliști de gene şi sprâncene de top. Printre speakeri am putut enumera invitați naționali și internaționali.  

echipa Xtreme Lashes

Din punctul nostru de vedere a fost o ediție nemaipomenită, în primul rând pentru energia fantastică transmisă. În al doilea rând pentru sărbătorirea a 10 ani de XTREME LASHES  – prima Academie de extensii de gene din România!

Alexandru Abagiu

Organizatorii evenimentului – Xtreme Lashes și Neyes Brows – au avut ca invitați nume celebre atât din domeniul beauty, cât și din alte domenii. Show-ul a fost deschis de Krisztina Horvat (CEO şi trainer internaţional Xtreme Lashes România & Neyes Brows România) care ne-a dezvăluit cele mai noi informații, direct din America: trucuri și stiluri noi de aplicare Xtreme Lashes, printre care GLAM Look și SWEEP Look. Stilul și atitudinea le realizează nu doar un profesionist adevărat, ci și un speaker plin de energie. Ce mereu transmite informații utile pe care le ascultăm de fiecare dată cu mare interes.

Xtreme Lashes

Invitatul special al galei

A fost o persoană deosebită și un suflet creativ, Alexandru Abagiu, care a împărtășit momente și experiențe personale printr-o discuție extrem de interactivă cu participanții, ajutându-i cu idei și soluții atât pe partea profesională, cât și pe partea personală. 

Secțiunea de extensii de gene a fost întărită de nimeni alta decât renumita Timea Podraczki: Leader Trainer & Manager Xtreme Lashes România. Cu o experiență de peste 9 ani în managementul domeniului extensiilor de gene și training-uri. Timea a reunit toți trainerii Xtreme Lashes din România pe aceeași scenă pentru a arăta „puterea feminină”. A dezbate teme importante din domeniul extensiilor de gene: tehnici şi trucuri de aplicare, design-uri personalizate, tendinţele anului 2019 şi educarea clientelor.

Fiindcă în zilele noastre nu ajunge să fii „doar” un artist de gene bun. Trebuie să privești afacerea ta și din alt punct de vedere. Ramona Mărghidanu (Expert în Marketing – Beauty Industry) ne-a convins că noi reprezentăm o sursă și o imagine cheie în strategia de marketing a afacerii. Ne-a povestit de ce este important și avantajos să stai sub „umbrela” unui Brand Global.

Evenimentul s-a încheiat cu multe cadouri, tort și un cocktail party. Unde stiliștii și invitații s-au cunoscut mai bine și au împărtășit idei. Momentul cel mai emoţionant al Show-ului a fost o surpriză video de „La mulţi ani”. Realizat de către stiliştii de gene pentru Krisztina şi Xtreme Lashes România.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here