LES PROFESSIONNELS MAGAZINE și B•BOOK partenerii media COSMETICS BEAUTY HAIR 2017, găzduit de Romexpo!

1373
lila-rossa.ro

Anul acesta, în cadrul celei de-a 23-a ediţii Cosmetics Beauty Hair, Les Professionnels  Magazine a lansat noul număr al revistei Beauty BOOK.

B•BOOK Permanent Make-up s-a lansat, joi, pe 28 septembrie 2017. Al doilea număr al revistei a fost dedicat machiajului semipermanent și a cuprins articole în care specialiști ai domeniului au împărtășit cititorilor noștri secrete ale meseriei și multe informaţii utile. Revista a fost un real succes pentru că s-a lansat într-un moment important care vizează acest domeniu. După multă trudă și răbdare, cuvântul „dermopigmentist” nu mai este un neologism râvnit pentru fiecare cosmetician sau make-up artist din România, ci este numele unei funcţii în conformitate cu legislaţia românească în vigoare.

În calitate de parteneri media ai târgului Cosmetics Beauty Hair,  am fost bucuroși să îi avem alături de noi pe partenerii revistei noastre, dar și pe invitații și participanții acestui eveniment.

Les Professionnels Magazine și B•BOOK sunt reviste care oferă articole de specialitate din industria frumuseţii, profesioniștilor domeniului și celor interesaţi de noutăţi și subiecte interesante.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here