Colectie Cristian Buca – Prea mult nu este niciodată prea mult când ne referim la artă, indiferent de forma în care aceasta se manifestă. Imaginația unui artist nu are limite, iar acest lucru este foarte bine reprezentat prin această colecție.

Plină de creativitate, „prea mult-ul” aceastei colecții este desprins din realitatea cu care ne confruntăm încercând să trăim în prezent, într-o societate dinamică, mereu schimbătoare, dar care pune continuu presiune pe noi. Ținutele transmit numeroasele și diversele sarcini pe care le avem de îndeplinit zilnic, modul în care ne este uneori inhibată libera exprimare și efortul de a păstra anumite aparențe, când interiorul este, de fapt, altul.

Cristian Buca este unul dintre cei mai talentatți make-up artiști din România. A cucerit podiumurile celor mai cunoscute prezentări de modă naționale și internaționale. Cu un bogat bagaj cultural și un potofoliu demne de un om cu o vârstă considerabilă,  Cristian a realizat într-un timp relativ scurt o evoluție fantastică în industria beauty în România.

Credite editorial: Colectie Cristian Buca
Foto: Richard Marin
Make-up / concept: Cristian Bucă
Styling: Dragos Crăiță
Model: Daria @murmodels

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here