De patru ani promovez un produs și o procedură sigură de indepartare a tatuajelor. Sună bine, nu? Dar, de multe ori realitatea este alta. Majoritatea specialiștilor în înlăturarea tatuajelor lucrează cu soluții periculoase și, în unele cazuri, depigmentările sunt realizate și de cei fără training special pentru această procedură. Lipsa informațiilor sau prezența informațiilor eronate care promit ca prin MAGIE rezultate uimitoare și sigure într-o singură ședință sunt, de fapt, un MIT.  

Cât durează să-ți faci un tatuaj?

Câteva ore. Înlăturarea acestuia va dura în cel mai bun caz o ședință, dacă este realizat cu un pigment semipermanent inserat la o adâncime corectă. Pentru tatuajele cu alt tip de pigment și cu adâncime mare vor fi necesare ședințe de înălăturare în funcție de cum va reacționa și ceda pigmentul. Aceasta ar trebui să fie realitatea, dar lucrurile stau altfel…clientul vrea rapid, iar din acest motiv unii specialiști speculează și promit, ca prin magie, înlăturarea într-o singură ședință.

Vreau să vă prezint lucrări realizate de mine și colegele mele din domeniu, cu descrierea procedurii.

Procedura începe cu informarea clientului despre ceea ce urmează, îi explic cum se realizează procedura, îi prezint produsele folosite, îi explic cum are loc reacția chimică și cum se evacuează pigmentul, dau detalii legate de durata de vindecare și despre îngrijirea post procedură.

 1. Prima întrebare a clientelor este, de obicei, “în câte ședințe se va înlătura?”, iar răspunsul este că “nu se poate garanta un număr de ședințe”. Apoi le anunț de alte câteva aspecte, mai puțin plăcute, care fac parte din procedură, cum ar fi că unele persoane pot avea o sensibilitate mărită și locul poate fi roșu o perioadă mai lungă de timp, că perioada de vindecare depinde la fiecare persoană în parte, dar nu va depăși 14 zile, care este o perioadă destul de scurtă față de alte proceduri de înlăturare. Mai explic, de asemenea, la ce interval de timp se poate reveni pentru următoarea ședință.
 2. Se completează consimțământul.
 3. Se studiază în detaliu lucrarea ce va urma să fie înlăturată.
 4. Începe procedura în sine, care are o structură clară și strictă de realizare.
 5. Procedura durează maxim 40 minute.
 6. După efectuarea procedurii aplic, după caz, cremă aftercare sau o cremă cu antibiotic pentru corp.
 7. Ofer detalii de îngrijire că să fiu sigură că va avea loc o vindecare corectă.

În continuare vă prezint cazuri realizate de către mine și de către colegele mele, cu o scurtă explicație despre înlăturare.

Cazul 1.

Rezultat realizat de Natalia Teodora Drăghici. În imagine este o doamnă care are un tatuaj pe antibraț realizat cu pigment permanent, în urmă cu cinci ani. Experiența clientei pentru îndepărtarea tatuajului este de 14 tratamente cu laser, care nu au avut rezultate vizibile. În imagine puteți observa rezultatul realizat în 3 ședințe cu REMOOV TATTOO

Cazul 2.

Rezultat realizat de Liliana Revenco. Clienta cu vârsta de peste 47 ani avea un tatuaj realizat cu aproape un an în urmă până să ajungă la ședința de înlăturare. Pigmentul era semipermanent, implantat foarte adânc prin tehnica microblading. În poză se vede rezultatul după o ședință, în care pigmentul a cedat foarte bine, dar în zonele în care a fost implantat la o adâncime extrem de mare va fi nevoie de câteva ședințe pentru a diminua intensitatea.

Cazul 3.

Rezultat realizat de Nour Cristina. Clienta cu vârsta de aproximativ 35 ani avea tatuaj care era suprapus în trei straturi, primul fiind realizat cu șase ani în urmă. Primele două pigmentari realizate în tehnica fir cu fir din aparat, și a treia pigmentare realizată în tehnica powder. În poză se vede rezultatul după 3 ședințe.

Vă aștept pentru orice întrebare sau testare de produs la sediul nostru.

Contact: Tel. 0723 589 178 Site: www.tattooremoov.ro

1 COMENTARIU

 1. Va rog sa-mi trimiteti datele de contact si adresa cabinetului in vederea unei programari pentru scoatere tatuaj sprancene.

  Cu stima,
  Livia MOCANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 7 =