NATION by Jason Hall – Această colectie este inspirată de femeile care sunt fragile și sensibile în interior, dar care reușesc să fie puternice și dure la exterior. Coafurile cu detaliile bine definite oferă un aspect ireal, copilăros și rece în același timp. Accesoriile supradimensionate oferă echilibru și sunt ca un talisman protector pentru purtătoare.

Unul dintre cei mai importanţi hairstylisti ai Scoţiei, dar și ai Marii Britanii, Jason Hall a creat o colecţie spectaculoasă, demnă de oferit ca exemplu de bună practică până și celor mai talentaţi si experimentaţi specialiști, din întreaga lume.

Jason Hall, hairstillist de renume internaţional și proprietar al unui salon de înfrumuseţare apreciat din Marea Britanie, participă anual alături de fashion designeri celebri pe marile podiumuri ale lumii. Cu peste 60 de show-uri demonstrative, salonul de cinci stele al lui Jason Hall continuă să crească an de an și devine unul dintre cele mai vizitate locuri pentru coafuri avangardiste.

Vă invităm să studiaţi în cele ce urmează fiecare amănunt pe care Jason Hall l-a urmărit prin colecţia din acest număr al Les Professionnels Magazine.

Credite: NATION by Jason Hall

Hair: Jason Hall

Photography: Jarred Photography

Make-up: Karen Bowen

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 2 =