Dupa cum observă specialiștii, Neyes, „sprâncenele sunt arcul de triumf al feței”. Nici o altă trăsătură a feței nu este atât de versatilă. In același timp, este atât de importantă precum o reprezintă sprâncenele.    

   Această trasatură este cea care conferă personalitate feței și, prin urmare, trebuie să învățăm să ii dăm o formă cât se poate de corectă.

Învață pașii necesari pentru a da formă sprâncenelor și feței tale o personalitate care să te reprezinte.

Sprâncenele sunt surori,  însă nu gemene

Sprâncenele nu sunt și nu vor fi niciodată perfect egale, datorită morfologiei feței și a poziționării neuniforme.  Acest lucru, însă, nu trebuie să constituie o problema, deoarece nu tindem spre o simetrie perfectă. Sprâncenele ar părea mult prea false, nenaturale și nu ar mai crea o armonie cu restul trăsăturilor. Scopul este ca femeile să nu se ascundă în spatele unui şablon.

Epilatul cu ceară este o metodă extrem de precisă

Există o mulțime de dezbateri între epilarea cu ceară, pensetă și ață. La Neyes® Brows folosim toate cele 3 metode, deoarece credem că fiecare ajută în mod diferit la realizarea sprâncenelor perfecte. Neyes® Brows a dezvoltat sistemul ORB de epilat cu ceară care se bazează pe siguranță.  Ceara utilizată în aparatul special ORB este antialergică, nu întinde pielea în cazul utilizării pe termen lung și este minimalizată posibilitatea de rupere a firelor.

Produse  pentru sprâncene

Produsele dedicate exclusiv sprâncenelor au devenit populare doar în ultima perioadă, deoarece femeile obișnuiau să folosească doar un singur produs. Cei mai multi clienți sunt surprinși când văd cât de multe tipuri de pudre de sprâncene și pensule folosim pentru o singură sprânceană. Utilizarea unui singur produs oferă doar un singur tip de pigment și textură.

Pensarea în afara liniilor

Înainte de epilarea cu ceară și utilizarea aței și a pensetei este esențial să realizăm un contur pe fiecare sprânceană, cu un creion subțire. Îndată ce forma este realizată, se vor îndepărta doar firele de păr care stau în afara zonei dorite. Astfel, nu vom subția sprâncenele mai mult decât este necesar. Este foarte important să recomandăm clienților odată ce au ales stilizarea de sprâncene, să nu se penseze acasă și să nu modifice forma și design-ul.

Jocuri de culoare

Sfătuim clienții să aibă curajul de a încerca diferite combinații de culori. E important să menținem forma sprâncenelor care se potrivește cel mai bine cu trăsăturile feței și să avem libertatea de a ne juca cu  intensitatea și culoarea. În acest fel, vom avea întotdeauna o bază solidă, care funcționează bine, în timp ce experimentăm noi culori și stiluri. Pentru a se potrivi cu nuanţa părului şi a pielii, un stilist Neyes® Brows se poate alege din 5 culori de vopsele, 3 culori de creion și 10 nuanțe de pudră, astfel găsim combinaţia perfectă.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 8 =