Noua tehnica in dermopigmentare „Lifting Brows”

Tehnica „Lifting Brows”

Perfecționistă și cu dăruire de sine, intervievata noastră de astăzi se numește Delia Deli, este din Chișinău și lucrează ca dermopigmentist în cadrul Delia Delli SRL.

Motto-ul ei este „Când faci un lucru cu dăruire de sine, nu ai cum da greș” și asta se vede în toată activitatea ei.

Delia este autorul tehnicii LIFTING BROWS pe care a prezentat-o la „Torino Beauty Congress 2019” și am rugat-o să ne povestească câte ceva despe asta.


Suntem sute de specialiști în dermopigmentare, iar în timp, fiecare își crează stilul său propriu. La rândul meu, în cei opt ani de experiență, mi-am creat stilul și tehnica mea de autor, pe care am numit-o LIFTING BROWS.

Ea se caracterizează prin faptul că extinde vizual sprânceana, astfel că expresia feței este mai relaxată. Astfel, această tehnică, pe lângă  faptul că dă o senzație de mimică relaxată, în același timp oferă un stil impunător de lifting și dă o alură mult mai tânără. Vizual, întinerește fața clientei.

Evident că tehnica se decide în dependență de tipajul unic al feței însă ceea ce am menționat mai sus v-ar putea ajuta să cercetați mai profund acest aspect și, astfel, să creșteți în plan profesional, oferindu-le clientelor un serviciu unic, de care cu siguranță vor fi mulțumite. În tehnica LIFTING BROWS, punctul de finisare în geometria sprâncenelor îl consider peductul sau codița sprâncenei. Ca să înțelegeți mai ușor la ce mă refer, am elaborat o schemă metodică, după care vă puteți ghida:

Una din condițiile cheie este ca ZONA 3 să nu coboare, astfel că ZONA 2 va rămâne mai ridicată cu 1/3, pentru a accentua stilul impunător de lifting.

Acesta poate fi considerat un șiretlic sau un secret subtil, care poate face ca sprâncenele să aibă un impact deosebit, o eleganță fină, adăugându-i mai multă grație și atitudine feței.

Există câteva condiții pe care nu le admit atunci când predau tehnica LIFTING BROWS:

1. nu permit folosirea instrumentelor de măsurare, se folosește doar ața;

2. nu se permite crearea formelor vulgare, grosolane;

3. nu percep forme ale sprâncenelor care pot fi în vogă, dar nu sunt potrivite pentru forma feței.

Acestea sunt doar câteva puncte, ce pot da un aspect agresiv, care fură din feminitate.

Un avantaj al acestei tehnici este faptul că aceasta este una foarte potrivită, îndeosebi pentru femeile care trec de prima vârstă, când pielea pierde din tonus și apar primele manifestări de îmbătrânire. Însă sunt foarte multe cazuri când această tehnică poate fi recomandată și domnișoarelor mai tinere, pentru a le împrospăta mimica.

Tel. + 373 79 649 935

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here