Tendințele în machiaj pentru începutul acestei toamne sunt dominate de culori intense, tonuri de maro și ruginiu, dar și de un romantism aparte. Cu toate acestea, printre multitudinea de tendințe noi Patricia Druta a realizat un pictorial îndrăzneț, cumva ieșit din comun, din care merită să vă inspirați cel puțin o dată.

Toamna oferă o adevărată paletă de culori, așa că nuanțele folosite pentru machiaj trebuie să fie ceva mai intense. Ruginiul și cafeniul sunt culori perfecte pentru toamnă, deoarece amintesc de frunzele maronii ale pomilor. Aceste două culori de bază pot fi combinate între ele și pot fi utilizate atât în machiajul de zi, cât și în cel de seară.

Un machiaj în tonuri de culori vii, realizat cu acuarele, chiar dacă nu mai este în trend. Patricia apelează încă la această tehnică pentru că inspiră și conferă plus de valoare. Tehnicile de colorare a buzelor cu ajutorul pigmenților metalici în degradeuri subtile și machiajul de tip smokey eyes au fost realizate foarte simplu. Cu ajutorul nuanțelor, de exemplu rugiuniu și maroniu se obțin machiaje cu texturi cremoase. Rezultând un pictorial sublim, care inspiră atmosfera de toamnă.

Accesoriile folosite în pictorialul Patriciei completează tabloul final. Au fost folosite florile în culorile specifice toamnei, mai cu seamă culoarea ruginie. Elementele florale inspiră parcă peisajul montan specific zonei din Baia Mare, unde toamna încă își păstrează farmecul de altă dată.

   Patricia Druta se poate mândri cu o carieră de succes, un business în domeniul beauty.

De nouă ani activează că make-up artist și ca hairstylist, în Baia Mare, Maramureş. Pasiunea pentru frumusețe şi determinarea au făcut-o să-și dedice timpul și energia perfecţionării și evoluției.

Patricia deține o Școală de machiaj din Baia Mare, unde îi învaţă pe viitorii profesioniști cele mai noi tehnici. Paradise Kiss Beauty Academy by Patricia Drută, dotată la cele mai înalte nivele de calitate, oferă cursuri complete de machiaj:

  • toate tehnicile și texturile cunoscute și cerute pe piața actuală de beauty,
  • efectele speciale,
  • airbrushing-ul
  • suport de curs foarte cuprinzător și bine structurat.

La finalul cursului, cursantele obțin atât diplomă de participare din partea școlii, cât și diplomă acreditată de ANC, recunoscută în România și țările Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ