Industria PMU din România este o piață în plină evoluție profesională, marcată de o notorietate considerabilă. PMU EEC 2018 a fost cel mai așteptat eveniment al anului în acest domeniu, desfășurat în perioada 14-15 Octombrie, la București, Hotel Intercontinental.

   Conferinţa PMU Est-Europeană 2018 a fost un eveniment internaţional organizat atât pentru profesionişti, cât şi pentru începători, independent de ce brand folosesc în procedurilor lor. Această conferinţă le-a oferit participanților prezenți oportunitatea unică de a învăţă despre cele mai noi tehnici, despre ultimele tehnologii din domeniu şi de a primi sfaturi de la unii din cei mai buni artişti dermopigmentişti – mereu la curent cu cele mai inovative metode: hiperealistă, naturaleţe şi design; aceste 3 principii stau la baza excelenţei în dermopigmentare.

   Conferinţa PMU Est-Europeană a invitat pe scenă cei mai buni profesionisti, găzduind prezentări și demonstraţii LIVE. În cadrul cărora cei prezenți au învăţat cele mai bune şi noi tehnici de dermopigmentare. Mai precis proceduri pentru sprâncene, micropigmentare scalp, îndepărtare tatuaj fără laser, micropigmentare buze, pigmentologie şi micropigmentare medicală.

Organizatorii PMU EE 2018 au pregatit o seară specială: Gala Dinner a fost extrem de energică, animata, stiluri muzicale multiple si multa veselie.

Gala a început cu recitaluri live cu hituri și cover-uri din muzica internațională acompaniate de instrumente continuând în ritmuri de dans populare. Atmosfera relaxantă și plină de veselie a impresionat trainerii internaționali și participanții din România. După atmosfera creată de muzică și dans, momentul important al serii a culminat cu o tombolă consistentă în premii în valoare toatală de 15 000 de EURO:

  • A&I SCHENDEL ROMANIA a oferit 2 aparate profesionale pentru micropigmentare, White Diamond
  • Academia “Elena Copăceanu” a oferit un aparat pentru micropigmentare și un CURS complet dermopigmentare.
  • Nataliya Yeremenko a oferit un MASTER CLASS de 3 zile.
  • Un pachet În valoare de 1000 de euro, pentru epilare definitivă, a fost oferit de către Oana Georgiana Văduva.
  • Jenya Denizeri a oferit VOUCHERE cu reduceri – 10% reducere pentru toți participanții la conferință. 30% reducere pentru două dintre participantele care au realizat perfect o sprânceană masculină.
  • Visagistik Professional a oferit un aparat IONIQ cu o tehnologie Plasma Pen, pentru lifting facial și îndepărtarea tatuajelor.
  • Linda Paradis a oferit un KIT complet pentru dermpopigmentarea buzelor Icy Lips cu 7 pigmneți naturali.
  • BBoook a oferit 3 premii substanțiale care au constat în advertoriale gratuite în revista LES PROFESSIONNELS Magazine și BBook PMU.

Momente memorabile, atât pe covorul roşu, cât şi în cadrul Galei, au fost prilejuite de câştigătorii Premiilor dedicate concurenților participanți la provocările lansate de speakeri în timpul congresului.

La concursul “you deserve” care a fost un concurs dedicat sprâncenelor perfecte, jurizat de speakerii conferinței au fost nominalizați 4 profesioniști dermopigmentiști:  Premiul al-3-lea a fost câștigat de Roxana Dumitru, Premiul al-2-lea a fost câștigat de Cleo Mihai,  iar Mihaela Anghel și Antonia Vasile au câștigat Marele Trofeu.

EEC 2018 a mai oferit Trainerilor Internaționali și Români și Sponsorilor distincții EEC.

10 profesionişti din întreaga lume i-au întâmpinat pe participaţi la această conferinţă, pentru a le împărtăşi cele mai noi şi inovative tehnici de dermopigmentare într-un program desfășurat pe parcursul a două zile:

Pigmentologie – Un must-have în PMU – Ana Maria Mărgineanu

Paradise Shine Lips – Dolores Srok

Tehnica Tattoo Removal – Linda Paradis

Tehnica Fusion pentru Sprâncene – Elena Copăceanu

Powder Eyebrows – Nataliya Yeremenko

Micropigmentare scalp – Adi Schendel

Sprâncene de bărbaţi –Jenya Denizery

EyeShadow – Lifting Effect – Natalia Datsiuk

PMU EUROPEAN EAST CONFERENCE a fost organizată de TND – reprezentat de Natalia Teodora Draghici și EConcept România – reprezentat de Elena Copăceanu, cu sprijinul LES PROFESSIONNELS Magazine și B•Book online.

Sponsori principali: A & I Schendel, TND Grup Dermopigmentare, EConcept, Nataliya Yeremenko, Georgiana Văduva, Visagistik Profesional, Linda Paradis Group.

Parteneri: ADERA

Parteneri media: LES PROFESSIONNELS Magazine și B•Book

Servicii profesionale (foto) furnizate de: Răzvan Valentin 

În urma acestei conferițe fiecare participant a plecat cu informații prețioase. Tehnici noi învățate și practicate, noi idei de afaceri și colaborări, satisfacția noilor realizări, în cadrul unei atmosfere inspiraționale!

Un final de eveniment remarcabil, cu  muzică live, sesiuni foto și multă bună dispoziție!

Dacă anul acesta nu ați reușit să ajungeți la EEC 2018, organizatorii promit pentru anul 2019 un eveniment mai frumos și mai grandios decât precedentul. O retrospectivă în imagini puteți accesa aici: www.beautybookonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here