BUZE SEDUCĂTOARE CU PRESSENSA SEDUCTIVA VOLUME

0
1118

Practic, încă de la începutul istoriei, buzele pline ale femeilor au fost asociate cu tinerețea, frumusețea și voluptatea. Buzele robuste, sunt considerate atractive atât de către bărbați, cât și de către femei.
Din acest motiv, îmbunătățirea buzelor este una dintre cele mai solicitate proceduri într-o practică cosmetică. Acidul hialuronic (HA) este agentul de umplere. Nu este necesar un test de piele; natural la atingere, atunci când este implantat cu pricepere în țesuturile moi. Acidul hialuronic este dizolvat ușor cu hialuronidază, prin urmare, este sigur şi inofensiv.

În buzele caucaziene, raportul dintre înălțimea verticală optimă a buzei superioare și buza inferioară este de 1 : 1,6. Proporțiile fundamentale ale buzelor se modifică pe măsură cu înaintarea în vârstă totuși, cu prelungirea porțiunii cutanate a buzei superioare, pierderea volumului și subțierea vermilionul buzei superioare.

Genetica, îmbătrânirea, expunerea la soare, fumatul și contracţiile repetitive ale mușchiului orbicularis oris produc riduri, radiale și verticale.

Deși nu există o recomandare pentru o buză „perfectă” și nici o abordare „unică pentru toți” pentru mărirea buzelor, există câteva principii de bază care urmează să fie aplicate, care vin în ajutorul începătorilor pentru a crea rezultate atractive, artistice și plăcute din punct de vedere estetic:

  • Țineți cont de importanța obținerii aspectului natural;
  • Ascultați ce doreşte pacientul și asigurați-vă că este rezonabil; așteptările nerealiste pot fi un semn de tulburare dismorfică a corpului. Acționați etic și nu vă fie teamă să refuzați
    tratamentul;
  • Tratați fiecare porțiune, gradual înainte de a trece la pasul următor. Urmăriți exact cantitatea de soluție implantată în fiecare segment, astfel încât să puteți injecta aceeași cantitate pentru fiecare porțiune. Dacă există asimetrii, va trebui să vă abateți de la această regulă pentru a o corecta;
  • La majoritatea pacienților, aproximativ 1 ml până la 1,5 ml de umplutură HA va fi adecvată pentru augmentarea buzelor și pentru obținerea rezultatelor optime din punct de vedere estetic. Nu vă simțiți obligat să folosiți întreaga seringă dacă nu este necesar.

Șase pași pentru o buză „perfectă”

Pasul 1: Creați coloana Philtrum

Pasul 2: Creați Cupid’s Bow (arcul lui Cupidon)

Pasul 3: Creați conturul buzei superioare

Pasul 4: Creați baze sau „pernuțe” pe fiecare parte a liniei mediane

Pasul 5: Ridicaţi colţurile gurii

Pasul 6: Creați conturul buzei inferioare

Pentru un plus de întinerire, tehnica noastră în 6 pași poate fi combinată cu injectarea agenților  neuromodulatori în timpul aceleiași proceduri de tratament.

Pressensa Seductiva Volume este un filler viscoelastic cu acid hialuronic reticulat, ideal pentru aplicații subcutanate.

Pressensa Seductiva Volume ajută la restabilirea volumului dermic și hipodermic, datorită capacității naturale a moleculelor hidrofilice de acid hialuronic de a atrage o cantitate moderată de molecule de apă și de a le lega. Acidul hialuronic reticulat utilizat de noi, face ca acest efect de umplere să fie de durată, mai stabil, de la 12 până la 15 luni. Rezultate eficiente, îndeplinind astfel cerințele pieței.

Acid hialuronic monofazic reticulat și ușor de manevrat.

Pressensa Seductiva Volume este un dispozitiv medical CE 0373 .

Minimizați orice reacție de hipersensibilitate.

Pressensa Seductiva Volume este fabricat sub controlul strict al certificatelor ISO 13485 și ISO 9001.

Verificările electronice efectuate pe parcursul întregului proces de producție și ambalare a preparatului asigură calitate, puritate și siguranța.

Concentrația extrem de scăzută de acizi nucleici, proteine și endoxină bacteriană < 0.5 EU\ml (mult mai mică decât limita stabilită de farmacopeea europeană pentru produsele injectabile) reduce orice reacție de hipersensibilitate.

Ţinând cont de cei 6 paşi care ajută la realizarea unei proceduri reuşite, vom aduce în prim plan buze armonioase, seductive şi pline de volum – marca Pressensa.

LĂSAȚI UN MESAJ