Revoluție tehnologică în indepartarea tatuajelor Tattoo Remoov by Bianca Icalas

4962

Înainte de toate, aș vrea să mă prezint și să vă povestesc când și cum a început cariera mea în domeniul Beauty. După finalizarea liceului, am cochetat cu activitatea de farmacist, ca apoi să ajung să termin Facultatea de Științe Economice. Apoi, din pasiune pentru frumos și din dorința de a face ceva cu totul nou, m-am înscris la cursuri de cosmetică, atunci începând de fapt drumul meu în această industrie. Am lucrat în cosmetică aproximativ 4-5 ani în diferite saloane de înfrumusețare, dar, fiind o fire foarte ambițioasă mi-am dorit din nou să evoluez, să mă extind, să învăț mai multe, așa că am ales să urmez cursurile de micropigmentare și, ulterior, pe cele de îndepărtare tatuaje. Astfel, după tot acest parcurs mi-am găsit vocația, spun eu.

Plăcerea de a lucra în domeniul micropigmentării și în cel al îndepărtării tatuajelor este una foarte mare. Astăzi practic cu responsabilitate și respect ambele activități. Respect pentru cliente, respect pentru mine.

cartusul magnetic

Mă caracterizează în primul rând bunul simț, seriozitatea și punctualitatea și am grijă ca totul să fie la cele mai înalte standarde. În experiența de peste 5 ani pe care o am în domeniul dermopigmentării, m-am confruntat deseori cu tatuaje greșite sau la care s-au folosit produse necertificate, rezultatele fiind, în unele cazuri, dezastruoase atât estetic, cât și din punct de vedere al sănătății pielii clientei. Nici nu vă puteți închipui la ce efecte nedorite este expusă pielea în cazul îndepărtării unui tatuaj. Fie că vorbim despre îndepărtarea cu laser sau soluții chimice (acide sau saline). Prioritatea mea numărul 1 este siguranța clientelor. De aceea am ales ca, în activitatea de micropigmentare sprâncene și cea de îndepărtare a tatuajelor PMU, să utilizez doar substanțe testate și certificate.

În toți anii petrecuți în domeniul dermopigmentării și a îndepărtării tatuajelor corporale și faciale am realizat un studiu intens asupra efectelor pozitive și negative care rămân în urma înlăturării cu laser sau soluții. Concluzia acestui studiu nu a fost una plăcută pentru persoanele consiliate de mine. Dar a adus o bună înțelegere a tuturor efectelor pe care le au îndepărtările cu laser sau soluții. Acest studiu m-a determinat să caut cea mai eficientă și sigură soluție pentru îndepărtare.

Soluția Tattoo Remoov™ este o tehnică unică pentru indepartarea tatuajelor corporale și a celor cosmetice. Această soluție se folosește împreună cu cartușele magnetice cu 88 ace și este înregistrată la FDA și la CPNP European.

Tehnica Magnetic Tattoo Removal Linda Paradis se evidențiază din două motive:

  • Primul motiv este utilizarea unor ace magnetice 88, unice, care funcționează pe suprafața pielii, fără a pătrunde în derm. Folosind ace magnetice 88 evităm durerea, cicatricile și toate tipurile de risc pe care le cunoaștem din experiență în indepartarea tatuajelor.
  • Al doilea motiv este soluția Tattoo Remoov care are un PH de 8,5. În plus, componenta principală a Tattoo Remoov este 40% apă. Iar pentru compoziție, toate ingredientele aparțin industriei alimentare, a panificației și a produselor cosmetice.

Deci, din aceste motive putem considera această procedură ca fiind cea mai eficientă și mai sigură tehnică în acest moment pentru indepartarea tatuajelor. În urma folosirii Tattoo Remoov pielea nu este afectată.

Această procedură este non-invazivă și sigură. Toți pigmenții care se folosesc în tatuaje, fie că vorbim despre cele cosmetice, microblading sau tatuajele corporale, conțin metale grele. Aceste metale grele influențează negativ foliculul de păr, urmarea fiind proasta creștere și regenerare a acestuia. Acele magnetice 88 vor acționa mai bine cu particulele de cerneală care sunt amplasate adânc în derm. Vor extrage pigmenții implantați, eliberând foliculul de păr, care, în timp, cu siguranță se va regenera din nou. În timpul procedurii nu este nevoie de anestezic. Acele rotunde sunt non-invazive, navighează  în  stratul superior epidermal și lucrează cu o soluție neagresivă, clienta având doar un disconfort ușor în timpul procedurii.

Această metodă unică de indepartarea tatuajelor garantează rezultate vizibile chiar din prima ședință de îndepărtare tatuaje (sprâncene, eyeliner, buze). Fără cicatrici, indiferent de numărul de sesiuni, fără căderea sau arderea firului de păr din sprânceană.

  • Nu este nevoie de înlăturarea părului înainte de procedură;
  • Puteți face un duș, sport și puteți merge la serviciu în aceeași zi;
  • Fără crustă densă în timpul vindecării;
  • Fără căderea părului;
  • Ședințele de îndepărtare se fac la un interval de trei săptămâni. Oferind clienților posibilitatea de reface a unui nou machiaj permanent după doar opt săptămâni.

Odată cu îndepărtarea pigmentului și a metalelor din piele, vom scăpa de culoarea și forma nedorită a sprâncenei. Urmând să se regenereze noi fire de păr în sprânceană.

La indepartarea tatuajelor ținem cont de următorii factori:

1. Adâncimea pigmentului implantat;

2. Vechimea tatuajului (vârsta tatuajului);

3. Compoziția pigmentului care a fost introdus în piele;

4. Metabolismul clientului;

5. Țesutul clientului (pielea groasă, subțire).

Pentru înlăturarea definitivă a unui tatuaj, este nevoie de minim două ședințe, maxim 10 ședințe de tratament. Eliminarea acestuia se realizează pe straturi și nu permite schimbarea nuanței, ci o depigmentează treptat. Este unicul produs ce se poate folosi în siguranță pe orice ton de culoare al pielii, chiar și pe tonurile 5-6 ale scării Fitzpatrick.

Am ales siguranța și sănătatea clientelor pe primul loc, făcând ca dorințele să devină realitate cu ajutorul celei mai sigure tehnici de îndepărtare a tatuajelor, fără utilizarea laserului, a substanțelor acide sau saline.

Iar pentru a vă convinge de toate cele prezentate mai sus, iată câteva dintre rezultatele pe care le-am avut în îndepărtarea tatuajelor, folosind Tehnica Magnetic Tattoo Removal Linda Paradis

Tattoo Remoov™

Fără inducție de colagen • Fără ingrediente cancerigene • Nonacide • Fără alcalinitate ridicată • Fără TCA (acid tricloroacetic) • Fără enzime • Fără acid fitic • Fără acid lactic • Fără acid glicolic • Fără soluție salină • Eficient asupra tuturor tipurilor de cerneluri (organice, anorganice, sintetice și minerale) • Eficient asupra tuturor culorilor, chiar albe (titan)

Bianca Icalaș

Tehnician Dermopigmentist

Tehnician PMU Îndepărtare tatuaje Tattoo Removal Trainer Acreditat

București și Craiova

Telefon: 0722 769 945

3 COMENTARII

  1. Felicitari pentru cariera pe care ti-ai construit-o si pentru hotararea de a te dezvolta si de a te extinde! E uimitor cum ai reusit sa iti implinesti visurile si sa construiesti o frumoasa cariera in industria de beauty. Sper sa impartasesti bucuria si pasiunea ta cu altii si sa invatam din experienta ta pe termen lung. Succes in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 10 =