Un nou eveniment unic marca Swiss Color într-un cadru de poveste, unde vă veți conecta cu natura și veți putea asimila mult mai ușor noile informații și experiențe din cadrul evenimentului „Swiss Color is my color! Talents building and Championship”

Avem plăcerea să vă invităm în perioada 21-22 Martie în Poiana Brașov alături de toți trainerii Swiss Color din Romania: Cristina Terschak, Mihai Vălean, Ioana Barna și Cristea Lidia care vor prezenta noile tehnici, tendințe, chiar demonstrații live.

Invitatul special, trainerul international Sladjana Miljanic, va prezenta cele două tehnici renumite „InstaLiner” și „Libelino Lips”. Împreună vom aborda cele mai interesante subiecte precum “Noi tendințe de construcție a firelor în micropigmentarea sprâncenelor, o noua șansa de a avea sprâncene naturale”,  “Îndepărtarea și depigmentarea tatuajelor”, etc. Vor fi prezentate în exclusivitate, produse inovative, produse “cheie” și secretele din spatele acestora.

Un nou concept Derma SR, creat și produs în Elveția de Swiss Color special pentru tratamentele de microneedling aduce produse noi ce vor putea fi testate în cadrul evenimentului „Swiss Color is my color! Talents building and Championship”.

Cea de a doua zi se va încheia cu un Championship în cadrul căruia vor fi promovate abilitățile și tehnicile de lucru ce merită a fi premiate! Diploma de dermopigmentist este obligatorie și se poate folosi orice produs indiferent de brand.

În cadrul concursului nu acceptam traineri, profesori sau titulaturi similare!

Vă așteptăm cu discounturi consistente pentru oricare produse, aparate de micropigmentare și cursuri sau goodie baguri achiziționate. Nu vom dezvălui alte surprize pregătite pentru voi, ci vă lăsăm să le descoperiți voi!

Avem pregătite multe premii pentru participanți, cele mai în voga tehnici și subiecte ce vor fi abordate alături de mulți invitați surpriză, stay tuned!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here