Ioana Barna a revenit și în această ediție alături de noi pentru a ne împărtăși o tehnică pe care a inventat-o și care speră că va ajuta cât mai mulți specialiști în dermopigmentare. Despre Ioana vă putem spune că este un dermopigmentist cu o ambiție nemărginită atunci când vorbim despre profesia ei. Personalitatea sa puternică, numeroasele cursuri de specializare de la academii de beauty precum Elena Copăceanu Academy, NPM, Estetika Professional și Extrem Training, dar și performanțele și realizările de până acum au creat un trainer meticulos și carismatic. La cursurile susținute de Ioana, pe lângă tehnicile dermopigmentării, se învață și punctualitatea, și profesionalismul.

Ca specialist în această meserie, ca să te menții este nevoie de foarte multă muncă, seriozitate și perseverență. Pentru Ioana însă, dermopigmentarea nu este doar o meserie. Este o activitate profesională care o împlinește și o face fericită, de aceea recomandă celor care vor să învețe dermopigmentare, să-și întocmească cu atenție planul de instruire, să aleagă cu grijă cursurile la care vor participa și să lucreze cu suflet, ca mai apoi să se poată bucura de satisfacțiile materiale.

Ioana Barna tehnica

Experiența mea zilnică în domeniul dermopigmentării m-a facut autodidactă și selectivă în tot ceea ce privește alegerea tehnicilor și alegerea pigmenților pentru respectivele proceduri. Tehnici pe piață sunt multe și în continuare apar altele noi, unele din ele sunt promovate și multiplicate de diverse academii și specialiști, unele tehnici apar și nepromovate și se dau uitării, altele rămân în trecut din cauză că nu sunt practice sau comerciale (neaplicabile pentru client pentru purtatea de zi cu zi). Și sigur că sunt și tehnici inventate de noi, cei care lucrăm zilnic, adaptând cunoștințele combinate cu experiența de zi cu zi.

Vreau să vă prezint tehnica „Fire Brows”, pe care am inventat-o eu !

Tehnica potrivită pentru femei moderne, puternice, senzuale, sexy, femei de afaceri. Am creat această tehnică din dorința de a satisface nevoile și cerințele clientelor mele, care își doreau un rezultat natural, însă care să aiba impact asupra aspectului fizic. Tot din experiența cu ele am aflat că își doreau fire, dar textura pielii, reziduurile anterioare sau chiar problema pigmentărilor greșite ca formă ori culoare, nu permiteau acest lucru.

Este o tehnica care vine din Hybrid, dar este altfel abordată. Este o îmbinare care include tehnica Hybrid, pe care am folosit-o foarte mult, dar al cărui rezultat mi se pare acum incomplet, neterminat față de sprâncenele lucrate cu tehnica mea FIRE BROWS. De aceea, vreau să împart acest lucru cu voi, colegi și colege de meserie, vreau ca această tehnică să se răspândească și să fie utilă în munca a cât mai multor specialiști.

Tehnica si avantajele ei:

  • Abordare modernă a combinației de fire și umplere;
  • Naturalețe;
  • Posibilitatea de a folosi tehnica pentru un public larg de cliente;
  • Scurtează timpul de lucru;
  • Rezultat la vindecare ușor prognozabil;
  • Vindecare mai ușoară;

Tehnica:

În FIRE BROWS am combinat două tehnici, cea a firelor care se poate realiza manual sau cu aparat și tehnica shading. Crearea firelor în partea din față (capul sprâncenei), în baza și arcada inferioara a acesteia, dau naturalețea de care clienta are nevoie, iar în partea superioară pe arcuire, spre coada sprâncenei se realizează un shading. Am simțit nevoia să accentuez zona astfel încât sprânceana să pară bine conturată și, în final, naturală!

Pentru un rezultat maxim folosesc întotdeauna minim două nuanțe. Firele sunt realizate cu o nuanță apropiată de culoarea naturală a firului de păr din sprânceană, iar partea lucrată cu shading mai accentuată în arcuirea sprâncenei, cu o nuanță mai închisă cu un ton. Astfel, la vindecare, sprâncenele vor arăta impecabil și rezultatul va fi pe placul clientelor.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =