Metodele de pigmentare din cadrul academiei „SIMETRIC” se diferențiază în domeniul beauty prin stiluri diferite de reconstrucție a sprâncenelor, feminine, moderne și care întotdeauna vorbesc despre fericire!

„Ombre” by Larisa Tanase

Larisa Tanase și-a câștigat notorietatea ca specialist în dermopigmentare datorită dezvoltării tehnicii de micropigmentare „Ombre”. Aceasta reprezintă un combo între tehnica manuală microblading și tehnica de micropigmentare Powder. Prin crearea firelor de microblading în capul sprâncenei și continuarea sprâncenei prin pudrare se obține un efect natural ce a devenit un trend datorită tranziției de la o intensitate a pigmentului mai mare la una mai mică. 

O nouă tehnică, un nou trend, mai multă naturalețe: SOMBRE

Pentru că naturalețea este apreciată în metodele de înfrumusețare,  Larisa a adaptat stilul Sombre la tehnicile de micropigmentare. Cuvântul în sine este format prin alăturarea cuvintelor soft și ombre, ceea ce sugerează o variație ușoara a stilului ombre.

Se potrivește femeilor cu sprâncene naturale bogate cărora li se realizează o tranziție de la deschis la închis mai fină. Capul sprâncenei este păstrat perfect natural iar corpul acesteia este complimentat de o pudrare cu o intensitate medie.

Indiferent de tehnica pe care o alege în reconstrucția sprâncenelor, master trainer-ul Academiei Simetric nu se abate de la credința pe care o are încă de la începutul carierei: sprâncenele trebuie să fie întotdeauna fericite, nu triste!

Ce înseamnă „sprâncene fericite”?

De-a lungul istoriei, sprâncenele au fost supuse modei iar femeile le-au stilizat în funcţie de standardele de frumuseţe ale vremii. Indiferent de trend, în majoritatea cazurilor, codița sprâncenelor a fost poziționată în jos, tristă.

Larisa Tanase s-a adaptat constant la nevoile din piață și a păstrat principiul că fericirea nu se demodează niciodată. Astfel, sprâncenele pe care le realizează sau despre care predă au codița ridicată, ceea ce sugerează un zâmbet.

REȚETA SPRÂNCENELOR FERICITE

Cum fericirea nu se demodează niciodată, la Academia Simetric cursantele învață cum să redea fericirea sprâncenelor prin tehnici actuale de micropigmentare, indiferent de ceea ce dictează moda!

POZE exemplu student work (lucrarile cursantelor):

Powder student work

Microblading student work

Buze student work

Eyeliner student work

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here