Tendintele anului 2014 în make-up de mireasa

0
206

Tendintele anului 2014 în make-up de mireasa

Fiecare femeie are frumuseţea ei şi nu îi este de ajuns să fie frumoasă … ea vrea să strălucească!
Rochia, accesoriile, buchetul sunt elemente importante…. însă machiajul defineşte ţinuta celei mai importante zi din viaţa oricărei femei şi este recomandat să fie facut de un profesionist!
Tendinţele 2014 pentru machiajul de mireasă se îndreaptă către glamour, clasic, retro. Sprâncenele anul acesta tind către forma naturală. Se pune accent pe corecţiile corespunzătoare fiecărei forme de faţă. Genele vor fi aplicate pentru a defini o formă cât mai migdalată a ochiului.
Reperele machiajului de mireasă rezonează cu nevoia fiecărei femei de a se simţi specială într-o zi atât de importantă. Cu o consultaţie şi o probă înainte, machiajul trebuie să dezvăluie personalitatea şi să pună în valoare atuurile feminine.
Sunt anumite reguli pe care un specialist le respectă în machiajul de mireasă, însă înspirându-se din tendinţe şi cel mai important aspect : personalitatea femeii pe care o are în faţă, make-up artist-ul trebuie să definească din pensulă frumuseţea.

Vor fi mirese care vor prefera clasic sau retro.

Vor fi şi multe pe care ideea de puţină culoare le va incânta, le va avantaja şi le va pune în valoare anumite trăsături. Pentru fiecare culoare de ochi există o combinaţie ideală, care pune în valoare privirea. Nuanţele pastelate sunt recomandate persoanelor cu ochi deschişi la culoare, iar intensitatea şi culorile de pământ avantajează ochii căprui-negri.
Pentru orice stil de machiaj ales în ziua nunţii, mireasa trebuie să se simta unică, specială şi să fie o vedetă pe propria-i scenă!
Pe langă un costum bine ales, accesorii asortate, o tunsoare în trend, bărbaţii pot opta pentru un machiaj care să le estompeze imperfecţiunile şi să îi facă să arate impecabil într-o zi atât de specială. După o hidratare în profunzime a tenului, specialistul va pune accent pe corecţii de culoare şi matifierea tenului. Toate acestea duc la un aspect ireproşabil, stilat şi distins!

Irina Postică- Manager Şcoala de Machiaj Art et Beauté by Parisax Professional

LĂSAȚI UN MESAJ