The Big Day Coafuri de mireasa cu Maria Maican. Una dintre cele mai importante și deosebite zile din viața unei femei…ziua în care este mireasă. Visătoare din fire, femeile își doresc, fie că recunosc sau nu, să-l întâlnească pe EL. Acel el pe care poate și l-au conturat din basmele pe care le auzeau încă de când erau fetițe. Acel prinț cu care se vor căsători și vor trăi fericite până la adânci bătrâneți. Deși tendințele s-au schimbat de-a lungul vremurilor și există numeroase opțiuni pentru look-ul din ziua nunții. Multe dintre femei încă optează pentru rochia albă care le face să se simtă prințese, coafuri cu bucle și accesorii în păr pentru a completa imaginea regală pe care și-o doresc.

Această colecție de coafuri semnată de Maria Maican transmite foarte bine dorințele femeilor care se încadrează la categoria romantice. Îmbinând clasicul cu modernul, Maria reușește prin aceste coafuri să ofere mireselor un aspect actual, în tendințe. Păstrând totuși aerul clasic și romatic. Prin coafurile realizate, Maria oferă mireselor un aer prețios îmbinat cu naturalețea și puritatea pe care o cauta inconștient femeile în acea zi atât de specială.

Pe Maria o găsim alături de echipa sa la salonul Maria Maican Beauty4you din Craiova. Unde zi de zi, cu pasiune și dedicare, oferă clientelor nu doar coafuri, ci încredere în sine, respect și prețuire față de propria persoană.

The Big Day Coafuri de mireasa cu Maria Maican

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 7 =