TONY & GUY – Futurewise

Colecția de coafuri și tunsori TONI & GUY  reprezintă tendințele anului 2018. Efervescentă și luminoasă, colecția aduce la suprafață elementul de lumină. Forța naturii este transpusă prin coafurile spectaculoase ale acestei futuristice colecții.

Cu o experienţa de peste 15 ani în domeniu, Sacha Mascolo Tarbuck este unul dintre cei mai importanţi Art Directori ai Academiei Toni & Guy. Sacha predă în Academia de la Londra cursuri de specializare în tunsoare şi styling. Sacha Mascolo Tarbuck a contribuit împreună cu întreaga echipă Toni&Guy la crearea colectiei.

În cadrul colectiei Toni&Guy a realizat  tendinţele în tunsoare şi styling ale anului 2018.

Tunsorile şi coafurile realizate, însoţite de explicaţii tehnice foarte detaliate, au fost create având la baza tehnicile prezentate în Colecţia Futurewise 2018 by Toni&Guy, lansate în cadrul London Fashion Week la sfirşitul anului trecut.

Vidal Sassoon se mentine in trend bobul clasic. Iata o fericita combinatie a liniilor traditionale, rotunde, insa acum, cu o scurtare semnificativa a lungimilor la ceafa. Toni & Guy propune o stilizare a bobului dandu-i o forma rotund bombata, ca un turban circular in jurul capului si terminat in crestet cu o forma conica.

Stilisti de mare rafinament din echipa Toni & Guy, au folosit o noua tehnica de taiere revolutionara „Chanel -undercut”. O trecere de la taierea pivot – point la taierea in zig – zag (dinti de fierastrau), lasand sa lucreze fara restrictii. Inspiratia de moment a stiistilor, a obtinut astfel un aspect tineresc si indraznet. Asta confera lejeritate in miscarea si fluiditatea parului.

Credite: Art Director – Sacha Mascolo Tarbuck | Hair – Toni&Guy Artistic Team | Photo – Jack Eames | Makeup – Lan Nguyen | Styling – Sara Dunn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + nine =