TOP LASH CAMP 2019

Ediția evenimentului din 2018 a avut un impact notabil în viața și cariera profesională a tuturor participanților, care încă de atunci au declarat că așteaptă cu nerăbdare ediția II. Anul acesta, aflat la a doua ediție, Top Lash Camp 2019 a fost un eveniment mondial grandios, focusarea fiind dintr-o perspectivă multilevel: practică, tehnici de lucru, sănătatea specialistului și a clientului, situații dificile, business și marketing.

Toți participanții TOP LASH CAMP 2019

au avut o experiență de neuitat, în zonă de munte feerică, la Poiana Brașov, în cadrul hotelului luxury high class Sport Ana Hotels (6-8 August)! Acest eveniment este punctul de control în dezvoltarea și evoluția tehnicienilor extensiilor de gene, iar echipa organizatoare Tabya Lashes a avut grijă să fie totul pus la punct, în mod exemplar. Prezentatorul Filip George s-a dovedit încă odată un adevărat profesionist, iar alături de colegul său, Eduard Dodoi, care s-a ocupat de sunet, reprezintă o formulă ideală.

Fără presiune nu există diamante

Nucleul și de această dată a fost formatul evenimentului tip “cantonament”, unde lash artiștii, speakerii și sponsorii programului educațional Top Lash Camp au fost împreună 24/24. Acest program a permis lash stiliștilor să comunice direct cu speakerii, să formeze relații noi cu alți specialiști, schimb de experiență și chiar legarea noilor parteneriate pentru dezvoltarea unei afaceri în domeniul Eyelashes.

Top Lash Camp 2019, record mondial!

Da, evenimentul a marcat recordul în ceea ce privește numărul de speakeri și invitați speciali prezenți din întreaga lume (Italia, Anglia, Mexic, Rusia, Ucraina, Moldova, Israel, Franța, România), la număr 32: Tabya Tabuica, Inga Lascu, Ana Milovanovic Aldoiu, Victoria Oltinescu, Daniela Dohocher, Margarita Trofimova, Ruxandra Zaharia, Corina Turcuman, Olga Andrei Sandu, Simona Riciu, Anisoara Botnariuc, Olga Lollo, Sergei Grachev, Katerina Leksa, Andreea Bala, Lidia Bivol, Valentina Pinzari, Nina Stadnikova, Natalya Mura, Lana Ris, Loredana Balan, Corina Maleca, Lida Apostol, Loredana Atanasiu, Elena Stakhovich, Svetlana Orlova, Georgiana Radu, Kristina Slavova, Larisa Tanase, Yulia Iskusnykh, Benjamin Kreiser, Dr. Cristina Tibirna.

Programul celor trei zile de conferință

a fost unul complex, iar informațiile, tematicile în premieră, prezentarea trendurilor internaționale în domeniul lash making-ului au făcut toți participanții să aștepte fiecare moment cu sufletul la gură, cu mâinile pregătite pentru practică, caiețelul gata de notițe și cu mintea deschisă către noutăți.

 Rezumatul evenimentului

– conferință internațională cu 32 de speakeri naționali și internaționali;
– tematici exclusiviste și în premieră;
– practică, workshop-uri, studii de caz și live demo;
– activități interactive, socializare, sport și relaxare;
– cadouri oferite de brandurile TabyaLashes, Neicha, Laenita, Oclair, Beauty Wave, în valoare de 400 euro/participant, de la sponsori generoși;
– sponsori, invitați surpriză, tombole;
– peste 90 de trofee și cupe;
– premii pentru cele mai bune lucrări apreciate de jurați;
– competiție cu vot direct în sală, jurizare obiectivă;
– premii speciale și din partea Tabya Lash Academy;

 -party, distracție și foto sesiuni fără limită.

Noutăți Top Lash Camp 2019

Genele banda 100% din nurcă, marca TabyaLashes au făcut furori printre participanți! Extrem de comode, ușor de aplicat, cu stiluri diferite, aceste gene sunt reutilizabile și îți transformă în cel mai frumos mod orice look, make-up. Lansarea lor a avut un real succes. Acestea sunt disponibile online în shop www.tabyalasahes.com

Tot în cadrul evenimentului au fost lansate și produsele Laenita, brandul de produse cosmetice coreene care a uimit cu produsele de îngrijire, cu formule inovative. Pentru cei interesați, le puteți comanda aici !

În plus, toți participanții s-au bucurat la lansarea celei de-a doua ediții a revistei de specialitate pentru lash artisti, B-BOOK, director Olga Kiriloff. Dacă încă nu aveți revista, sunteți invitați să o achizitionați și să citiți articolele cu tematici extrem de interesante. Informațiile despre Tabya Lash Academy, TabyaLashes, extensiile de gene și alergiile, foto shooting-ul special cu Tabya Tabuica și Inga Lascu nu trebuie ratate în acest număr.

Încă un element prin care echipa organizatoare TabyaLashes a surprins a fost îmbinarea sportului și a unui stil de viață sănătos cu domeniul lashes. Mai precis, cea de-a doua și a treia zi au început cu un Wake Up Call în fața hotelului, în zona verde, cu instructorul de fitness!

Premianții au fost desemnați

Premiile au curs în cadrul Top Lash Gala. Pentru categoria business, votul a fost acordat în sală de către participanți. În ceea ce privește competiția, jurizarea a fost una riguroasă, realizată de o echipă de jurați. Lucrările au avut coduri și TOP 3 a fost alcătuit în urma punctajulu obținut. Fiecare jurat a putut acorda punctaj de la 0-10, inclusiv cu sutimi.  Cea mai bună temă, cea mai bună echipă, cel mai apreciat trainer, premiile pentru social media, toate acestea au fost răsplata muncii câștigătorilor și nu numai, căci, deși nu toată lumea a putut fi premiată, feedback-ul participanților a însemnat enorm.

Iată câștigătorii categoriei Business

TOP LASH THEME : FRICĂ! (Olga Lollo)

TOP LASH SPEAKER ROMÂNIA: Tabya Tabuica

TOP LASH SPEAKER INTERNAȚIONAL: Margarita Trofimova

TOP LASH ACADEMY ROMÂNIA: Tabya Academy

TOP LASH ACADEMY INTERNAȚIONAL: My Lamination Academy

TOP LASH TRAINER ROMÂNIA: Inga Lascu

TOP LASH TRAINER INTERNAȚIONAL: Margarita Trofimova

TOP LASH LAMINATION TRAINER ROMÂNIA: Corina Turcuman

TOP LASH LAMINATION TRAINER INTERNAȚIONAL: Corina Maleca

TOP LASH TECHNIQUE DEMO: Leila by Liuda Apostol

TOP LASH BRANDS: Tabya Lashes

TOP LASH STUDIO: NM Lash Studio

TOP LASH SALON: Tabya Eyelashes & Beauty

TOP LASH TEAM: Tabya Team

TOP LASH WEBSITE: www.tabyalashes.com

TOP LASH FACEBOOK: Olga Sandu Andrei

TOP LASH INSTAGRAM: @my lamination

TOP LASH INFLUENCER: Simona Riciu

TOP LASH LIVE SESSION: Natalya Mura

TOP LASH FASHION ARTIST: Corina Maleca

Regina a fost aleasă

În urma cumulării celui mai mare punctaj pentru lucrările înscrise la competiție, Regina evenimentului a fost desemnată: Alexandra Toader, cea pe capul căreia cei din echipa de cabaret, în pași de dans, au așezat coroana!  Un moment plin de emoție, pentru că deși doar o persoană a fost aleasă regină, toată lumea s-a simțit câștigătoare în seara Galei Top Lash Camp 2019.

În continuare vă lăsăm în compania imagilor de la eveniment, care spun și exprimă totul! Pentru cei care nu au ajuns la eveniment și se întreabă de dress code, acesta a fost ca un exercițiu de imaginație, pentru că James Bond Girl a însemnat multiple stiluri vestimentare. Ceea ce a urmat după gală a fost de vis: muzică, energie maximă, distracție, tonul fiind dat chiar de Dj.

Retrospectiva în imagini a celor trei zile de excepție o puteți accesa aici:

Echipa și însăși Tabya Tabuica, oganizatoarea Top Lash Camp 2019, mulțumește participanților pentru încredere, cuvintele de laudă și trofeele câștigate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + ten =