Industria Lash Making-ului din România este o piață în plin proces de maturizare, ce a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani. TOP LASH CAMP 2018 a fost cel mai așteptat eveniment al anului în acest domeniu. Desfășurat în perioada 7-9 August, la Poiana Brasov, România.

Evenimentul organizat de Tabya Lashes Brand, în scop educațional, de dezvoltare și pentru evoluția profesională a lash-stiliștilor s-a ridicat la un standard înalt. Dovada fermă fiind numărul mare de participanți din peste 15 țări. Reunirea a celor mai apreciați 19 speakeri de renume mondial, care au prezentat tematici de actualitate și workshop-uri de mare interes, unele chiar în premieră. Feedback-ul final a fost extraordinar, fiind un proiect de suflet”, așa cum declară TABYA TĂBUICA, speaker internațional și organizatorul principal al evenimentului.

TOP LASH CAMP 2018 – un eveniment ambițios.

Lash Artiști din România și din mediul internațional s-au reunit în cadrul evenimentului unic. TOP LASH CAMP 2018, timp de 3 zile, pentru o experiență de neuitat.

Obiectivele principale ale evenimentului au fost următoarele:

– Acumularea unei doze maxime de cunoștințe și practică intensivă.

– Descoperirea multiplelor tehnici de lucru și practicarea acestora live, în timp real, sub supravegherea speakerilor naționali și internaționali.

– Cunoașterea trandurilor internaționale, noutați în domeniu!

– Posibilitatea de a face mai multe cursuri odată.

– Socializarea participanților, legarea de prietenii, schimb de experiență.

– Realizarea unor noi perspective în activitate și chiar a unor planuri de business.

– Nominalizarea și ceremonia TOP LASH AWARDS.

Deviza: învață de la cei mai buni!

Traineri și speakeri naționali și internaționali  de TOP s-au implicat activ în transmiterea informațiilor  prin workshopuri și  live demo.

Îi menționăm: Tabya Tăbuica, Corina Maleca, Benjamin Kreiser, Olesea Veselov, Lidia Bivol, Valentina Pînzari, Smirnova Marianna, Ruxandra Zaharia, Florian Lazăr, Natalya Mura, Olga Sharipova, Natalia Miliocenco, Olga Lollo, Irina Bogus, Elena Stakovich, Loredana Atanasiu, Inga Lascu, Simona Riciu, Ana Milovanocici Aldoiu.

O competiție obiectivă, voturile online și  vot direct, în sală!

În cadrul Top Lash Camp momentul festiv a fost marcat de GALA premiilor Top Lash Awards Romania 2018 și Top Lash Awards International 2018. Top Lash Camp a recunoscut  noile stele în domeniul Lash Makingului prin intermediul Premiilor TOP LASH AWARDS 2018. Câștigătorii în baza voturilor online, pe www.tabyalashes.com a celor 28 de nominalizări au primit cupe ce le valorifică parcursul profesional și susținerea celor care i-au votat online.

De asemenea, speakerii care au avut cel mai mare impact asupra participanților. Charisma acestora, tema desoebit de interesantă, sponsorul cu cele mai incitante cadouri. Toți aceștia au fost votați separat, în sală, imediat după incheierea celor 3 zile de Congres.

A fost o competiție transparentă, voturile online putând fi urmărite pe platforma indicată, iar cele din sală numărate cu martori.

Surprize, surprize și alte surprize!

Momentul Tombolei a fost extrem de palpitant. Cadourile din partea sponsorulor  au fost WOW: cursuri cu traineri international Tabya Tăbuica, bilete la Top lash Camp 2019, seturi de bijuterii excepționale, un colier cu diamant, accesorii fashion, produse pentru lash making și lămpi profesionale, apariții în pagini de revistă dedicată exclusiv domeniului de lashes, realizarea unui logo din partea unei agenții de marketing etc.

Mulțumirile pentru cadouri și susținera evenimentului se îndreaptă către:  Tabya Lashes, Neicha, Oclair, Baln Shutte, Happy Lashes, Natural Lashes, ILB,  Les Professionnels Magazine, Brandfully, Meraki, Kara Dimond, Lollo Lashes, Loredana Atanasiu, Simona Riciu, Andreea Ene, Larisa Tanase, Ama Lashes.

Cererea în căsătorie a unei participante a fost un moment romantic și totodată o surpriză la care participanții au fost martori. În aplauzele tuturor viitoarea mireasă a spus “DA”! Așadar, le urăm pe această cale, “Casă de piatră”!

O surpriză apreciată a fost și lansarea colecției  de extensii de gene Red Carpet by TabyaLashes dedicată exlusiv evenimentului.

Aplauzele nenumarate, buchetele de flori și impresiile pozitive au fost cadourile pentru Tabya Tabuica și echipa sa.  Au reusit să organizeze cu fast un eveniment excepțional și exemplar, dedicat lash-stiliștilor.

Un final de poveste…

În urma acestui cantonament fiecare participant a plecat cu informații prețioase, tehnici noi  învățate și practicate, noi idei de afaceri și colaborări, satisfacția noilor realizări, în cadrul unei atmosfere inspiraționale, în inima munților! Noi prietenii și cunoștinte, cadouri valoroase au fost din partea sponsorilor!

Un final de poveste, cu  muzica live, sesiuni foto și multă bună dispoziție! Cum bine veți observa din imaginile surprinse la Gală, în vestimentația participanților predomină culoarea  Roșu, pentru ca dress code-ul a fost: Red!

Dacă anul acesta nu ați reușit să ajungeți la Top Lash Camp. Vă îndemnăm  ca în 2019 să nu ratați acest eveniment. O retrospectivă în imagini puteti accesa aici:

Facebook: TOP LASH CAMP

Intagram: TopLashCamp

wwww.tabyalashes.com

LĂSAȚI UN MESAJ