Mireasa trebuie să fie protagonista unei nunți de vis și din în acest motiv vă recomandăm acest topic: coafura mireasa. In ziua nuntii mireasa trebuie să fie absolut minunată, iar pentru a obține acest efect, machiajul și coafura alese vor evidentia stilul și frumusețea ei. Maria Maican și echipa sa de profesioniști face adevărate minuni în cea mai importantă zi din viața viitoarelor tinerelor care se casotersc.   

Coafura mireasa. Recomandări

În plin sezon al nunţilor, vă recomandăm să priviţi relaxate colecţia propusă de Maria Maican. În primul rând vă invităm să reflectaţi că în timpul evenimentului, mireasa este cea care atrage atenția. Evident, look-ul său este de asemenea elegant! Rochie albă, machiaj, pantofi, accesorii și coafura impecabila. Aceste detalii vor face diferența in mod cert!

Fără o umbră de îndoială coafurile de mireasa pentru părul lung sunt preferate de femeile moderne, care vor să îşi păstreze un look fresh, cât mai aproape de natural. Gândiți-vă că în Africa de Vest încă din anul 4000 î.Hr., femeile purtau părul impletit ca simbol ierarhic al  triburilor și, deși cu o semnificație diferită, chiar și astăzi coafurile pe par impletit sunt cele mai râvnite atât de către tinerele “fashion victim”, cât și de către femeile adulte cu personalitate  profund nostalgică.

Coafura este al doilea detaliu cel mai important al ținutei miresei. Coafura completează rochia și invers. Tendinţele pentru anul 2020 în materie de coafuri de nuntă amintesc de perioada anilor ’90 când buclele erau realizate cu ajutorul bigudiurilor, iar coafurile realizate de Maria Maican au un iz nostalgic.

Coafuri naturale, libere și romantice, sunt adjectivele care descriu coafura pentru mireasă. Imaginați-vă acum o nuntă pe o plajă cu nisip auriu, sunetul valurilor mării și o atingere foarte ușoară a vântului… În acest minunat decor, îşi face apariţia ea, mireasa, îmbrăcată într o rochie albă, cu părul strâns uşor în coadă, cu bucle lejere împodobite cu margarete mici de câmp. Ei bine, iată o invitaţie la o nuntă de poveste marca Maria Maican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 2 =