Ce este tricopigmentarea?

Tricopigmentarea? Am cercetat de ani de zile, privindu-mă dincolo de aparențe și văzând lucruri din perspective diferite. Acest lucru s-a întâmplat în 1998 cu TRICOPIGMENTAREA, în 2010 cu sprânceana HIPERREALISTICĂ PENTRU BĂRBAȚI, în 2015 cu TRICORIGEN. Cercetarea este o formă în care noiile informații sunt mereu căutate, iar realitatea de zi cu zi este îndepărtată. Acest mod, sever peste măsură, nu provoacă neaparat un sentiment frumos, dar este productiv.

Noua provocare a fost crearea unui nou sistem de tricopigmentare în care să se rezolve problemele alopeciei, astfel încât cu ajutorul produselor naturale pierderea părului să fie stopată și regenerarea acestuia stimulată. Au fost implementate echipamente și tehnici de aplicare, și astfel a luat naștere sistemul TRIGORIGEN cu dublă regenerare.

Tulburările hormonale, stresul, obiceiurile alimentare nesănătoase și alte boli pot modifica starea de sănătate a scalpului și, prin urmare, starea de sănătate a părului și a sprâncenelor noastre. Lipsa de vitamine, minerale și aminoacizi, producția excesivă de radicali liberi sau tratamentele chimice recurente pot afecta direct rădăcina firului de păr. Acest lucru provoacă o slăbire a fibrei firului de păr care, devenind mai fragilă și vulnerabilă, ar putea declanșa un fenomen de subțiere progresivă.

Tricopigmentarea cu sistemul revolutionar TRICORIGEN.

Este noua gamă care, datorită utilizării de produse specifice și tehnici de stimulare a scalpului are ca scop să ofere soluții la alopecie și subțierea părului. Acționează oprind căderea părului și favorizând creșterea naturală, părul devenind mai sănătos și mai gros.

Dacă Tricopigmentarea poate oferi un rezultat imediat, TRICORIGEN este soluția definitivă: un complex de celule stem din extracte de plante a căror acțiune combinată ajută la reducerea căderii părului. Rezultate excelente au fost obținute și în cazurile de subțiere a sprâncenelor.

Gama pentru păr Tricorigen reprezintă un sistem inovator pentru controlul căderii părului și al sprâncenelor. Pornind de la experiența laboratorului Belfatto, am dorit să creăm combinația potrivită de tehnologie și ingrediente active. Formulate corespunzător pentru a contracara excesul căderii părului la bărbați și femei. Cauzat de alopecia androgenetică și / sau de Effluvium telogen.

Sistemul Tricorigen este un tratament nou, sigur, fără efecte secundare majore, care este recomandat și pentru tratamente pe termen lung. Se bazează pe sinergia acțiunii a trei aspecte inovatoare:

1. Activitatea de micropigmentare, cu un rezultat imediat;

2. Activitatea micronică a RigenRoller;

3. Utilizarea elementelor naturale prezente în Rigen+, capabile să restabilească normalitatea ciclului de creștere a părului și a sprâncenelor.

Modul în care cele două acțiuni, tricopigmentarea și produsele Rigen se completează. Devine din ce în ce mai popular în lumea esteticii și a medicinei aplicate în alopecie, iar de câteva luni se fac turnee pentru congrese, conferințe și prezentări. Noua eră a TRICOPIGMENTAȚIEI este astăzi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =