lila-rossa.ro

Ultraviolet sărbătorește energia viscerală a disco-ului inspirându-se din design-urile din anii 70 ale Studio – ului 54 Halston și Yves Saint Laurent și strălucirea direcționată a lui Tom Ford la Gucci din timpul mandatului său de Director Creativ din 1994. Estetica uber-sexy a lui Ford, care include pantaloni cu catifea și rochii din tricot – mătase decupate, cu curele din cravată, se referă la aspectul octanic ridicat al modei din anii 70, purtat în timpul nopților pline farmec și petreceri la Studio 54. După un eveniment fashion, managerul al lui Neiman Marcus a spus:  “A fost sex! Fetele arătau ca și cum tocmai ar fi părăsit jetul privat al cuiva. Doar știi că purtarea acestor haine face să pară că trăiești viața la extremele ei – să faci orice și să ai totul!

TEHNICA CULORII

Acest ton de sezon este realizat cu rafinament folosind un sistem inteligent de plasare al culorilor. Secțiuni solide de culoare lucioasă sunt difuzate subtil cu o perdea clasică Sassoon. Țexturile rafinate sunt plasate în tija superioară a părului. Tehnicile foliilor suprapuse sunt folosite pentru a crea profunzimea și tonul pe părul texturat. Părul ultraviolet este strălucitor, dar natural, elegant și foarte îngrijit.

TEHNICA TUNSORII

Codurile casei și formele iconice ale clasicului Sassoon sunt date într-o modernitate extremă, cu straturi inverse. Liniile și formele grafice în fomra literei A din tunosarea bob și efectul de halo sunt „schițate”,  fragmentate subtil. Apar efecte diferite în funcție de ce parte a capului este prelucrată. Tunosoarea crează un dinamism aproape dramatic, în funcție de lățimea secțiunii lucrate.

COLORIMETRIE

Paleta de culori ultraviolete se inspiră din nuanțele  semnătura luxuriantului designer de modă Tom Ford din perioada de directorat în departamentul de creație al Gucci din 1994. Nuanțele trandafirului indian cald, amurgul roz și roșu sunt amestecate cu culori puternice de coral, miere condimentată, violet de catifea, dahlia neagră și orhidee albă construind o scenă feerică, unică.

Hair: The International Creative Team led by Mark Hayes | Make-up: Daniel Koleric | Stylist: Mathilde Dutheil | Photo: Benjamin Vnuk

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here