Rough Cut by Alexandra Edelberg

0
206

Colecția dedicată de Alexandra Edelberg stilului masculin este una în care se scoate în evidență spiritul aventurier si lipsa de prejudecăți a bărbatului modern, prin tăieturi asimetrice și coafuri pline de volum.

Rough Cut se bazează pe structura naturală a părului și pe liniile pe care acesta le urmează în mod organic, producând creaţii minimaliste și extrem de moderne. Volumele și tăieturile scurte se completează, conferind fiecărui model un look original, în ton cu personalitatea și pasiunile sale. Fiecare coafură denotă tinerețe și vitaltate, creând iluzia că părul a fost aranjat rapid și fără efort.

Stilul lejer și relaxat al colecției, cât și originalitatea fiecărui tip de hairstyle se potrivesc perfect devizei bărbatului modern, aceea de a-și păstra un look îngrijit și elegant, deși se află mereu în acțiune și are puțin timp liber la dispoziție. Aerul fresh se obține printr-un styling discret care aduce volum și strălucire și este accentuat de vestimentația aleasă (imprimeuri grafice complexe) și de stilul minimalist de prezentare (tonuri dure de alb-negru).

Rough Cut by Alexandra Edelberg se adresează bărbaților ocupați și activi, dar care nu neglijează aspectul lor fizic, dorindu-și să-și exprime personalitatea prin coafură.

LĂSAȚI UN MESAJ