2017 a reprezentat pentru Biotek 30 ani de la înființare.  O companie cu un renume mondial, cu distribuitori în peste 40 de ţări din întrega lume care a pus o amprentă esenţială în industria PMU atât în Europa, cât şi în ţările din întreaga lume. Familia Biotek a lansat cei mai buni tehnicieni PMU, care, astăzi, sunt deţinători ale unor branduri personale. Biotek a intrat pe piaţa românească de profil prin dermopigmentistul Eliza Nae.

Eliza Nae a reprezentat România la acest grandios eveniment şi congres PMU, pentru a 3-a oară şi ne-a împărtăşit câteva dintre impresiile cu care a venit de acolo.

Eliza a aşteptat acest evenimet cu mari emoții, deoarece a primit invitaţia oficială de-a își prezenta tehnica de lucru în direct, fiind desemnată NEW TALENT Biotek.

Festivităţile şi congresul s-au desfăşurat într-o sala spectaculoasă, special amenajată pentru  aniversarea a 30 ani de Biotek. Sala uriaşă avea o capacitate extraordinară, cu peste 1000 de locuri.

Gazda evenimentului a fost Donatello Yacool, un prezentator TV, renumit din Italia.

Oragnizatorii au pregătit pentru fiecare dintre speakerii invitaţi câte o limuzină cu care au ajuns la covorul roşu – au creat astfel atmosfera decernării Oscarurilor de la Hollywood.

Prima zi a evenimentului a debutat cu un spectacol fabulos în cadrul căruia acorbațiile şi concertele nu au lipsit, iar atmosfera a fost una specială.  Luminile, decorul, sonorizarea şi întreg programul au întregit atmosfera evenimentului pe o scenă asemănătoare cu cea de la Eurovision.

Pe ecranul imens amplasat pe scenă au rulat în tot acest timp clipuri cu mesaje emoţionante ale participanţilor la congres. Mesajele au rulat în limba maternă a fiecărui invitat.

Această zi a fost specială, plină de energie şi emoţii. Seara, s-a incheiat cu un spectacol de artificii memorabil. Nu a lipsit nici tortul imens care a fost special preparat în faţa invitaţilor.

Toţi speakerii au fost premiaţi pentru rezultate deosebite şi remuneraţi cu Oscarul Biotek.

Au fost premiate şi noile talente cu distincţia Steaua Biotek – au fost înmânate un total de 12 steluţe din 42 de ţări concurente, printre care se numără şi o steluţă pentru România.

Felicitări Eliza Nae pentru această recunoaştere pe plan mondial. Suntem mândri de tine.

Următoarele două zile au fost dedicate congresului care a reunit pe scenă 17 dintre cei mai buni profesionişti internaţionali în PMU – Tehnica Microbading cu demo-uri LIVE şi conferinţe.

Eliza a reîntâlnit pe scenă cei mai iscusiţi artişti PMU: Anna Savina, Sviatoslav Otchenash, Ksenija Karabegovic, Marika Huhashvili, Line Ekelund, Sylwia Dobrowolska, Sylwia Nawrot, Zabolotnaya Anya, Kamila Kaca şi cel mai important, s-a bucurat de revederea fondatorilor Biotek Massimo Froio şi Managerul Biotek, Francesca Marta Froio.

În fiecare an sunt prezentate ultimile noutăţi în domeniu. Micropigmentarea cosmetică şi medicală nu are limite. Conturarea nasului, estomparea cearcănelor prin micropigmentare, refacerea irisului în cazul orbilor sunt doar câteva dintre tehnicile noi ale micropigmentării ce revoluţionează acest domeniu.

Tot în această zi au fost  prezentate cele mai importante teme din întreg congresul:

Anna Savina din Rusia a prezentat noua procedură “Nose contouring”, Sviatoslav Otchenash din Rusia a prezentat  “Eyebrows combo tecnique”, Sylwia Dobrowolska și Sylwia Nawrot au abordat tema “Non surgical areola reconstruction as a complement of medical procedures”.

Alţi importanţi dermopigmentiști şi medici care au prezentat subiecte de mare interes au fost: Pier Antonio Bacci, Silvia Dobrowoska, Silwia Nawrot, Marika Huhasvili, Roman Klosovsky, Francesca Froio, Monica Ivanyi, Line Ekelund, Xiao Bing Shao, Anya Zabolotnya, Ksenija Karabegovic, Alina Diduh, Kamila Kaka, Alexander Sivak.

ELIZA NAE a fost unul dintre speakerii debutanţi invitaţi să vorbească despre procedura de dermopigmentare prin tehnica hair by hair. Emoţiile au fost foarte mari pentru că a prezentat pentru prima oară în faţa unei audienţe atât de numeroase într-un eveniment internaţional de avangardă.

”Am avut mari emoţii pentru că nu am mai avut ocazia să prezint într-un eveniment atât de grandios. La un moment dat am crezut că mi s-a slăbit vederea şi ridicând privirea am observat că o persoană extrem de interesată de tehnica propusă de mine, s-a interpus între mine şi lampă.”

Ştim şi suntem conştienţi că această experienţă a Elizei este începutul unor alte provocări de acest nivel, pentru că o echipă care doreşte să lase peste ani urme notabile ale activităţii sale, este motivată de idealul unei educaţii de calitate şi pentru viitor.

Suntem convinşi că vom reuşi să promovăm România, valorile noastre şi oamenii buni care trăiesc aici şi care simt că o parte însemnată din timpul lor e pentru a dărui şi a face performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ