Bronzarea organica 13 cazuri haioase

1385

Pielea bronzata este un trend care se mentine de aproape 100 ani. Odata lansat in anii 20 a secolului trecut a fost preluat si mai mult dupa anii 2000. Dupa parerea mea, apogeul acestui trend in Romania revine anilor 2003-3013. In aceasta perioada orice doamna, domisoara avea programare la un studio de bronzarea organica. Mai tineti minte cozile in saloanele de bronzare? Si mirosul specific de piele arsa?

O explozie a cererii pentru serviciul de bronzare a lansat pe piata o noua afacere “salon sau studio de bronzare”. Acestea fiind mici incaperi cat o baia dar ce nume purtau – salon sau studio. Bronzarea in aceste studiouri mai intai au venit sub forma de aparatura -solar si dupa si sub forma de bronzare profesionala organica. Bronzarea organica ne profesionala – cea care o folosim sub forma de creme cu uz casnic. A intrat pe piata Romaniei la diverse branduri de retail, cu cativa ani inainte de cea profesionala.

Bronzarea organica este o combinatie de pigment si o solutie pe baza de zahar.

Soluția pe baza de zahar pentru bronzarea organica este DHA-dihidroxiacetona, o monozaharida. Aceasta solutie pe suprafata pielii sub o reactie a pielii formeaza melanoidina. Care in aproximativ 8 ore dupa aplicare se uniformizeaza si stabileste pe piele. Aceste solutii adesea ne avand o formula echilibrata pot da o culoare ciudata in oranje. In acea perioada, nu toate saloanele foloseau solutia corecta pentru bronzare organica. Nu se respectau toate indicatiile prealabile si dupa terapie pentru un rezultat perfect.

De aici au aparut diverse poze haioase cu un bronz esuat. Va prezint topul nostru de esecuri in bronzarea organica.

Lasa-ne in comentariu clasamentul tau de esecuri. Daca ai o istorie asemanatoare o asteptam in comentarii.Pentru a lasa un comentariu NU este nevoie de o inregistrare prealabila. Tinem la confidentialitatea ta si la datele tale personale. Pentru a lasa un comentariu lasa un nume sau nickname si comentariul mai jos. Am creat procesul simplu pentru confortul tau.

creditprime.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here